Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag 1
 • Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag bild på förpackningen 90

Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag passar perfekt för dig som redan har erfarenhet av att använda olika gags. Den tystar din sub och tvingar samtidigt honom eller henne att hålla munnen öppen. På så sätt kan du stoppa in precis vad du vill i din subs mun.

  Gag'en hålls på plats med hjälp av två stycken silikonremmar som träs runt bärarens huvud. Remmarna ser till att gag'en sitter så långt in mot ansiktet som möjligt. Remmarna är justerbara och ha en omkrets på upp till 54 cm. Du anpassar gag'ens omkrets med hjälp av 10 olika hål, precis på samma sätt som du spänner ett skärp.

  O-ringen har en inre diameter på 3,2 cm, och dess yttre diameter är 4,7 cm.

  Detaljer

  MATERIAL: Metall och 100 % mediciniskt silikon.
  DIAMETER, O-RING: Inre: 3,2 cm. Yttre: 4,7 cm.
  BREDD: 1,5 cm.
  JUSTERBAR: Ja.
  OMKRETS: Upp till 54 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Jättebra men inte för större snoppar Jättebra kvalité, bekväm att ha i munnen under längre tid och går att ta av utan krångel. Köpte i syfte att suga av killen lättare men han var för bred för att komma genom ringen, så rekommenderar ej för er som har/har en partner med snopp som är större än snittet. Annars en toppenprodukt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Skön att bli avsugen med Vi skrattade när jag visade tjejen att jag köpt den här och hon tog på sig den. Det ser gulligt ut när hon har på sig den. Det blev skrattretande då det var svårt att förstå hur den skulle kunna göra något för oss.

  Sedan provade hon att suga av mig med den. Oj, den är skön! Ringen ger helt klart något till avsugningen! :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Fundera inte utan prova den :) Personligen avstår jag från läderprodukter och var mycket nöjd med att äntligen hitta en o-ring utan sådant material. Min partner får hjälpa mig sätta på den eftersom jag tycker det är svårt att göra det själv vilket är synd.
  Den är lätt och behaglig att använda, gör inte ont eller så. Sätter man ringen bakom tänderna så kan käken slappna av och man slipper bli spänd eller få ont. Upplever det som en härlig känsla att saliven stannar kvar i munnen eftersom det inte går att svälja när man har den på och det blir väldigt njutbart för min partner att få oralsex med hjälp av denna ring.
  Har ni funderingar på att prova så tycker jag att ni ska göra det. Produkten är inte dyr och mycket rolig att använda.
  Den är lätt att dra ner över halsen om man inte längre vill ha den på så man är inte "fångad" i den vilket jag upplever positivt om man är nybörjare.
  5 5 1

  Du recenserar: Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.