Fleshlight Girls Angela White Indulge

Klicka på en bild för att förstora den

Fleshlight Girls Angela White Indulge

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

669,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Girls är en serie onaniprodukter, designade och stöpta efter populära porrstjärnors mest intima områden.

  Låt den fräcka australiskan Angela White från landet Down Under ge dig en ridtur du sent kommer att glömma med sitt kittlande invändiga signaturmönster "Indulge".

  Det unika sleevet väntar på dig med Angelas lockande vagina, utrustad med stimulerande knoppar i olika storlekar som stimulerar dig i takt med dina egna rörelser.

  Som med vanliga Fleshlights kan du själva styra trycket runt din penis genom att skruva åt om locket i botten av Fleshlighten. Ju mer du skruvar åt desto större vakuum bildas det runt din penis.

  Framställd i Real Super Skin för en ytterst realistisk känsla.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  STRUKTUR: Indulge.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skäm bort er som jag gjorde. Köpte denna på infall, hade hört talas om fleshlights i bra många år och tänkte 'varför inte'. Är emellan förhållanden just nu så lite roligt är jag väl ändå värd. Browsade runt på ett gäng sex shop sidor och till slut fann jag Sinful.se. Och fan va glad jag blev, helt i särklass den bästa svenska sidan jag sett. Lättnavigerat, detaljerat, inga konstigheter alls. Letade runt på fleshlight avdelningen och fann Angela White's Indulge, den såg najs ut, klappat och klart, beställde innan helgen, var på väg samma kväll, kom fram till post terminalen efter helgen i ett väldigt diskret paket. Provkörde den samma kväll och följde instruktionerna, och dra mig baklänges om den inte kändes som en riktig varm skön vagina. Ett råd grabbar, värm den, oh my god. Min soldat är inte särskilt stor men det kändes skönt som fan endå, starkt rekommenderad till er som vill lyxa till det lite extra. Har redan rekommenderat Sinful.se till flera polare. Båda tummarna och en maximal ståpitt upp i betyg.
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Angela White Indulge

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: