TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
SINFUL.TECH
SINFUL.TECH

Masturbator

Utvecklingen av manliga erotikvaror går i rasande fart, speciellt när det kommer till masturbatorer. Oavsett om du är ute efter kraftiga vibrationer, spännande design eller realistisk stimulans, så finns här en masturbator som passar dig och dina behov.

Mest sålda produkter

Masturbator - onaniprodukt för män som gör onanistunden bättre

Masturbator - därför bör du äga en

Det är ingen tvekan om att sex med en partner är helt fantastiskt. Men man ska inte underskatta egentid och en riktigt bra onanistund, och med en spännande masturbator – vare sig du väljer en silkeslen pocket pussy eller ett diskret onaniägg – kan din upplevelse bli ännu bättre. Det är förmodligen därför masturbatorer har blivit allt populärare genom året. Numer finns det också fler modeller på marknaden än någonsin, vilket innebär att tiderna med ohygieniska och tråkiga produkter är förbi. Idag kan män låta sig stimuleras av känslan från en riktig vagina, en sugande mun eller ett tajt anus för att få en upplevelse långt utöver det vanliga. 

Så oavsett om du föredrar blowjobs eller handjobs, med vibrationer eller utan, kan du hitta en masturbator som passar just dina behov hos Sinful. Vi har ett stort utbud av stimulerande produkter från producenter som FleshlightSatisfyer och Tenga om du gillar det där med märken, men också klassiska lösvaginor och moderna sexdockor som kan ge dig en otroligt verklighetstrogen upplevelse. Med andra ord kan du välja precis den typ av njutning du vill ha, samt om det ska vara en masturbator med eller utan naturtrogna former att röra vid och titta på. Många av de spännande produkterna har dessutom olika former av stimulerande, invändiga strukturer som förstärker det hela ytterligare.

Du kan till och med få en onaniprodukt i form av en maskin

Med så många produkter, material och metoder att välja mellan är problemet oftas precis det - att välja. Vilken onaniprodukt passar dig och dina behov bäst? Är masturbatorer bättre än prostataleksaker? Och hur ska de egentligen användas? Behövs det glidmedel och i så fall vilket? Det här är bara ett axplock av de frågor som kan dyka när du ska köpa en masturbator, men som tur väl är kan vi hjälpa dig med allt ovanstående och mycket mer därtill. Känner du att du behöver lite hjälp och vägledning är du därför alltid välkommen att kontakta oss, så lovar vi att göra vårt bästa för att leda dig genom djungeln.

Litar du på oss kan vi rentav leda in dig på helt nya, lite mer okända områden. Tekniken har som sagt gått framåt med stormsteg, och det gäller definitivt sexleksakerna också. Gillar du tekniska manicker och de senaste prylarna, då kanske du ska införskaffa en hypermodern onanimaskin. Ja, de finns på riktigt. Det kan handla om allt från penisvibratorer, som stimulerar på ett helt annat sätt än en vanlig handtralla, till avancerade apparater med artificiell intelligens eller virtual reality sexleksaker. Hos Sinful ser vi alltid till att plocka ut marknadens absolut bästa produkter till våra kunder, och vi har noggranna kriterier kring kvalitet, design och funktion. Vi tror nämligen starkt på att en bra sex- eller onaniupplevelse hänger samman med kvaliteten på de produkter du väljer att använda dig av.

Prova t.ex. Arcwave Ion, en ny och revolutionerande masturbator för män som kommer ge dig mängder av orgasmer. Den stimulerar penis med lufttryck på samma sätt som de populära luftvibratorerna för kvinnor. Upplev den stickande känslan som lufttrycket ger och få långvariga orgasmer.

Vi har även ett antal sex julkalendrar, som innehåller både onaniprodukter och andra sexleksaker för män. Om du vill slippa välja, och samtidigt bli överraskad av innehållet, är det ett utmärkt alternativ för dig eller din partner inför jul.

Ersätt Lena Handén med et onanihjälpmedel

Har du en partner som just sitter och tänker “Men jag då, kan jag få ut något av onanihjälpmedel?” Svaret blir ett rungande JA! Många av produkterna kan nämligen med fördel användas tillsammans med en partner, äkta hälft eller tillfällig sexpartner. Låt din partner stimulera dig med en masturbator som del av ert pirrande förspel, och se hur länge ni kan hålla fingrarna från varandra. Det finns också produkter som kan förbättra din stamina och uthållighet i sängen, så att du kan bli en ännu bättre sexpartner. Ett praktexempel på detta är MyHixel TR, en appstyrd onanihjälpmedel av högsta kvalitet som hjälper dig få bättre kontroll över utlösningen. Kliniska studier visar att du kan lära dig hålla ut tre gånger så länge med detta hjälpmedel, så det är verkligen en win/win för både dig och din partner. 

Men många använder ju denna typ av produkter just för att man är singel och inte har någon att leka med, och det gör de rätt i. Masturbatorer är nämligen designade för att stimulera dig på ett betydligt mer effektivt sätt än din hand klarar av, så du lär garanterat få en bättre upplevelse med dem än utan. Att det idag finns så många olika typer och modeller innebär ju också att du kan variera dina onanistunder betydligt mycket mer än förr. Från sängen till duschen i all ära, men skillnaden blir betydligt större om du går från högerhanden, till ett ägg, till en blowjob machine. Så sätt igång, du har många timmars njutning framför dig.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful