Masturbators

Utvecklingen av manliga erotikvaror går i rasande fart, speciellt när det kommer till masutbators och onaniprodukter för män. Producenterna överraskar oss gång på gång med härliga, pirrande och stimulerande produkter i läckert utförande och med nyskapande lösningar. Oavsett om du är ute efter kraftiga vibrationer, spännande design eller realistisk stimulans, så finns här en masturbator eller annan onaniprodukt för män som passar dig och dina behov.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Egenskaper
Appstyrd (19)
Batteridriven (34)
Fjärrstyrd (21)
Justerbar (1)
Reselås (6)
Uppladdningsbar (86)
Värmefunktion (12)
Vattentät (119)
Material
ABS-plast (14)
Elastomer (23)
Polyester (1)
Polyethylen (3)
PVC (8)
Silikon (52)
TPE (231)
TPR (56)
Vinyl (3)
Märke
Arcwave (2)
Autoblow (6)
B Swish (1)
Baseks (1)
Blow-Yo (2)
CalExotics (5)
Close2You (1)
Colt (2)
Cyberskin (1)
Doc Johnson (6)
Fetish Fantasy (2)
Fist It (1)
Fleshjack (2)
Fleshlight (57)
Fuck Me Silly (3)
Fun Factory (3)
Handy (1)
Hot Octopuss (6)
Hustler (1)
Jesse Jane (3)
Jessy James (1)
Kiiroo (11)
Kokos (1)
Lelo (2)
Leten (3)
LoveBotz (2)
Lovense (1)
LovingJoy (2)
Main Sqweeze (5)
Malesation (2)
Man Wand (1)
Marc Dorcel (2)
Meiki (1)
Mixed (3)
Mood (1)
Mr. Membr (21)
Myhixel (3)
Mystim (7)
Nalone (1)
Nature Skin (1)
Nexus (1)
NMC (4)
Optimale (2)
PDX Elite (18)
PDX Male (2)
PDX Plus (4)
Perfect Fit (1)
Pipedream Extreme (13)
Pipedream Products (2)
Private Tube (3)
Rebel (4)
Rends (3)
Satisfyer (12)
Screaming O (1)
SexFlesh (1)
Shots Dolls (4)
Shots SLT (2)
Shots Toys (1)
Signature Strokers (5)
Sinful (11)
Sir Richard Control (2)
Sir Richards (1)
Sono (2)
Spider (2)
Suck-O-Mat (3)
Svakom (3)
Sweet Smile (1)
Tenga (93)
Topco (2)
Tracy´s Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Vulcan (5)
Wand Essentials (1)
WaterWoman (3)
You2Toys (6)
Zolo (1)
Visa alla 425 produkter
Du har sett 48 av 425 produkter
Ladda fler

Masturbators - onaniprodukter för män som gör onanistunden bättre

Det finns många typer av masturbators

Det är ingen tvekan om att sex med en partner är helt fantastiskt. Men man ska inte underskatta egentid och en riktigt bra onanistund, och med en spännande masturbator – vare sig du väljer en silkeslen pocket pussy eller ett diskret onaniägg – kan din upplevelse bli ännu bättre. Det är förmodligen därför masturbators har blivit allt populärare genom året. Numer finns det också fler modeller på marknaden än någonsin, vilket innebär att tiderna med ohygieniska sexdockor och tråkiga vibratorer är förbi. Idag kan män låta sig stimuleras av känslan från en riktig vagina, en sugande mun eller ett tajt anus för att få en upplevelse långt utöver det vanliga. 

Så oavsett om du föredrar blowjobs eller handjobs, med vibrationer eller utan, kan du hitta en onaniprodukt för män som passar just dina behov hos Sinful. Vi har ett stort utbud av stimulerande produkter från producenter som Fleshlight, Satisfyer och Tenga om du gillar det där med märken, men också klassiska, lösvaginor och moderna sexdockor som kan ge dig en otroligt verklighetstrogen upplevelse. Med andra ord kan du välja precis den typ av njutning du vill ha, samt om det ska vara en masturbator med eller utan naturtrogna former att röra vid och titta på. Många av de spännande produkterna har dessutom olika former av stimulerande, invändiga strukturer som förstärker det hela ytterligare.

Du kan till och med få en maskin

Med så många produkter, material och metoder att välja mellan är problemet oftas precis det - att välja. Vilken onaniprodukt för män passar dig och dina behov bäst? Är masturbators bättre än prostataleksaker? Och hur ska de egentligen användas? Behövs det glidmedel och i så fall vilket? Det här är bara ett axplock av de frågor som kan dyka när du ska köpa masturbator, men som tur väl är kan vi hjälpa dig med allt ovanstående och mycket mer därtill. Känner du att du behöver lite hjälp och vägledning är du därför alltid välkommen att kontakta oss, så lovar vi att göra vårt bästa för att leda dig genom djungeln.

Litar du på oss kan vi rentav leda in dig på helt nya, lite mer okända områden. Tekniken har som sagt gått framåt med stormsteg, och det gäller definitivt sexleksakerna också. Gillar du tekniska manicker och de senaste prylarna, då kanske du ska införskaffa en hypermodern onanimaskin. Ja, de finns på riktigt. Det kan handla om allt från penisvibratorer, som stimulerar på ett helt annat sätt än en vanlig handtralla, till avancerade apparater med artificiell intelligens. Hos Sinful ser vi alltid till att plocka ut marknadens absolut bästa produkter till våra kunder, och vi har noggranna kriterier kring kvalitet, design och funktion. Vi tror nämligen starkt på att en bra sex- eller onaniupplevelse hänger samman med kvaliteten på de produkter du väljer att använda dig av. Prova t.ex. Arcwave Ion, en ny och revolutionerande masturbator för män som kommer ge dig mängder av orgasmer.

Ersätt Lena Handén med onaniprodukter för män

Har du en partner som just sitter och tänker “Men jag då, kan jag få ut något av onaniprodukter för män?” Svaret blir ett rungande JA! Många av produkterna kan nämligen med fördel användas tillsammans med en partner, äkta hälft eller tillfällig sexpartner. Låt din partner stimulera dig med en masturbator som del av ert pirrande förspel, och se hur länge ni kan hålla fingrarna från varandra. Det finns också produkter som kan förbättra din stamina och uthållighet i sängen, så att du kan bli en ännu bättre sexpartner. Ett praktexempel på detta är MyHixel TR, en appstyrd onanerare av högsta kvalitet som hjälper dig få bättre kontroll över utlösningen. Kliniska studier visar att du kan lära dig hålla ut tre gånger så länge med detta hjälpmedel, så det är verkligen en win/win för både dig och din partner. 

Men många använder ju denna typ av produkter just för att man är singel och inte har någon att leka med, och det gör de rätt i. Masturbators är nämligen designade för att stimulera dig på ett betydligt mer effektivt sätt än din hand klarar av, så du lär garanterat få en bättre upplevelse med dem än utan. Att det idag finns så många olika typer och modeller innebär ju också att du kan variera dina onanistunder betydligt mycket mer än förr. Från sängen till duschen i all ära, men skillnaden blir betydligt större om du går från högerhanden, till ett ägg, till en blowjob machine. Så sätt igång, du har många timmars njutning framför dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se