Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob 1

Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du redo att ta dig an den erfarna, amerikanska porrdrottningen, Brandi Love? Med den här stimulerande Fleshlight Girl är Brandi beredd, närhelst du är.

  Miss Love har stått modell för Fleshlightens sleeve, så att du får en en naturtrogen kopia av hennes frestande, tajta vagina.

  Du kan njuta av hennes lockande hål och själv kontrollera stimuleringen, samt regulera hur intensivt vakuumtrycket runt din penis ska vara, genom att skruva på locket i botten av din Fleshlight.

  Den unika Heartthrob-strukturen på den inre SuperSkin sleeven är Brandis eget signaturmönster. Det ger din penis massor av kittlande stimulering, och hjälper till att öka den realistiska känslan.

  Fleshlight Girls är formade och designade med de hetaste porrstjärnorna i världen som modeller. Välj din favorit, eller samla på dig ett helt harem.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel SuperSkin, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 25 cm.
  DIAMETER: 0,7 - 2,2 cm (töjbar).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Mycket stimulerande produkt Jag har nu haft den här produkten i c:a en månad och jag är överlag väldigt nöjd med den. Det är den första Fleshlight jag har testat, så jag kan inte göra några jämförelser med övriga modeller.

  Bra saker:
  * Den stimulerar verkligen hela penisen från rot till topp vilket ger en väldigt intensiv känsla, det är väl främst den här aspekten som kan skilja mellan olika Fleshlight-modeller, d.v.s hur och hur mycket den stimulerar längs insidan.
  * Materialet är väldigt realistiskt, så om man blundar kan man nästan tro att det är äkta vara :) Detta speciellt om man låter den ligga i ljummet vatten en stund innan användning.
  * Även fast den stimulerar väldigt mycket så trycker den inte åt överdrivet hårt, vilket lätt kan ske om man använder händerna vid onani. Har läst att vissa t.o.m lider av så kallat "death grip syndrome", vilket kan leda till att man får svårt att komma vid vanligt sex. Om man har liknande problem kan kanske denna hjälpa.

  Mindre bra saker:
  * Om man kommer i den har jag upplevt att den är lite krånglig att rengöra. Detta har gjort att jag oftast väljer att komma utanför, trots att det är väldigt skönt att avsluta i den.
  * Höljet känns lite plastigt och skruvtoppen kan vara lite svår att få på ibland. Hade gärna sett att det hade varit tillverkat i något bättre material.
  * Även när skruvtoppen är helt nedskruvad så sluter den inte åt helt. Jag misstänker att detta är meningen, men jag hade gärna sett att det hade gått att få den tät. Testade med ett varv isoleringstejp runt skarven och det gav en bra sugkänsla.
  * Efter användning bör den sköljas igenom (även om du inte kommit i den), och det tar ett tag för den att torka. Man vill nog inte lägga in den i garderoben fuktig då jag har hört att den kan börja mögla (jag har dock ingen egen erfarenhet av detta).

  Jag köpte till ett vattenbaserat glidmedel (endast vattenbaserade glidmedel skall användas med Fleshlight, annars kan den skadas), men jag har märkt att det också fungerar ganska bra med enbart vatten, blir dock lite bättre känsla med glidmedel.

  Jag har själv en penisstorlek strax över genomsnittet, så det kan nog skilja en del på hur den upplevs om din storlek skiljer sig mycket från genomsnittet.

  Även om jag har fler minus än plus ovan, så är de negativa punkterna ändå ganska små grejer, och jag tycker definitivt att det positiva överväger, så jag kan starkt rekommendera den!
  5 4 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: