Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria 1

Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

695,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer du om analsex med porrstjärnan Riley Reid? Med Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria kan dina drömmar gå i uppfyllelse.

  Riley Reid är en smal och kelsjuk läckerbit från Miami med en förkärlek för offentligt sex. Fleshlighten är stöpt efter hennes härliga anus.

  Använd hennes strama hål och justera stimuleringen och trycket runt din penis genom att skruva på locket i botten av Fleshlighten. Ju mer du skruvar åt desto mer vakuum bildas.

  Den unikt framtagna Euphoria-texturen på det invändiga Super Skin-sleevet stimulerar din penis och framhäver ytterligare den realistiska känslan.

  Fleshlight Girls är formade och designade efter världens hetaste porrstjärnor. Välj din personliga favorit eller samla till dig ett helt harem som alltid är redo när du är.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Riley reid Fantastisk produkt, tight, realistisk och fantastiskt för att fantisera och prefekt att fantisera till ensamma nätter
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Trång! Riktigt skön och trång Fleshlight. Riley Reids avgjutna anal känns verklig (med lite fantasi) och insidan är rätt spännande också. Mycket nöjd.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Buskul Helt okej
  5 4 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Riley Reid Euphoria

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.