Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia 1
 • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia 2
 • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia illustration 10
 • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia 50
 • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia 100

Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fleshlighten till dig som drömmer om att ta den sexiga porrstjärnan Riley Reid igen och igen.

  Denna Fleshlight är designad och stöpt efter Riley Reids strama vagina och tar villigt emot dig med Rileys eget invändiga signaturmönster "Utopia". Vildare och mer stimulerande än någonsin.

  Som med vanliga Fleshlights kan du själv kontrollera trycket kring penis genom att skruva på locket i botten av Fleshlighten. Ju mer du skruvar åt locket desto större vakuum bildas det runt penis.

  Det invändiga sleevet är tillverkat i Real Feel Super Skin för en naturtrogen och extra bra upplevelse.

  Öppningen är flexibel så att onaniprodukten passar de flesta penisstorlekar.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  STRUKTUR: Utopia.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Väldigt skön Förs och främst så vill jag säga att glidmedel inte är en rekommendation utan ett måste, materialet känns inte lika bra med spott. Det sämsta med produkten är storleken, den är större än man först skulle kunna tro och det kan vara svårt att gömma den om du nu vill det. Ett litet problem är att det krävs mycket arbete för att värma upp den så för det mesta så blir det att köra kallt. Det är inte någon euphorisk upplevelse men det är ett steg upp från handen. En till dålig sak är greppet, det är bara fyra ställen där plasten står ut lite som man kan se på bilderna, och plasten i dig är väldigt hal. Skulle rekommendera att sandpappra den lite så att man får bättre grepp.

  Nu kan vi äntligen komma till de positiva delarna, mönstret på insidan är helt underbart och det kan inte liknas med ett par tvättsvampar i en vattenflaska. Den har också ett ställbart lock för att reglera sug men jag får ofta ta av locket och sätta ett finger i änden för att kunna komma. En kompis som har lite mindre penis testade den och sa att den inte var lika skön för honom, det handlar mer om tjocklek än längd då mönstret inte greppade hans penis lika mycket. Den är väldigt lätt att använda själv eller med en partner som förspel, det svåraste är faktiskt greppet ifall din partner ska hjälpa till men som jag nämnde innan så är det inte något som lite sandpapper kan fixa. När det kommer till att vara själv så tyckte jag det var skönare att rotera den lite på uppvägen och tillbaks på nervägen. Det sista jag kan säga är att den är väldigt värd priset men om du har lite smalare penis så kan du få titta på något annat.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skön leksak av hög kvalité Nu ska jag göra en smått kritisk recension och försöka ge er en bra helhetsbild av produkten.

  En riktigt skön leksak som håller hög kvalité, materialet är nog det bästa på marknaden. Kan ärligt påstå att vaginan nästan känns som riktig, blygläpparna på leksaken är helt identiska till en äkta vagina.

  Tyvärr så är den inte jättetrång, är man mindre utrustad så hade jag kollat på en annan modell. Har hört att "lana rhoades" ska vara mycket trängre exempelvis.

  När man ska använda leksaken första gången så rekommenderar jag att man inte snålar med glidmedel, den är torr och känns lite konstig innan man väl kommer igång. Lägg 5-6 droppar på två fingrar och pulla leksaken en stund innan du för in kuken, då hinner den bli varm och rejält våt! Är inte skönt att ligga med den torr och kall.

  Som sagt, det är en underbar leksak under tiden man har sex den. Efterjobbet är däremot inte lika kul, den måste tvättas noga efter VARJE gång.

  Det tar väldigt lång tid och är ganska omständigt, men missförstå mig inte! Det är 100% värt besväret.

  Men använder man leksaken flera gånger om dagen så blir det lite tröttsamt tillslut, första dagen jag hade min så användes den 6 gånger under dagen. Viket blir 6 olika tvättar, lite besvärligt kanske.
  Speciellt om man som jag också kommer inuti.

  Sammanfattningsvis en grym produkt som är väl värd pengarna, är du van vid att bara masturbera så kommer det kännas helt galet för dig. Första gången går knappt att beskriva, orgasmgaranti.

  Ger produkten 4/5, det enda som sänker betyget är rengöringen och storleken. Svår att gömma ;)

  Gillar du onani så är detta din livs investering, njut!

  Finns flera porrmodeller att välja mellan, köp din favorit, blunda och bara vänta på härligheten..det tar inte lång tid.

  Hoppas min recension kan vara till hjälp
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Ger riktigt skön orgasm En skön upplevelse, den lilla kanten strax innanför mynningen kittlar lite extra, och efter en stunds njutande och retande kom jag hårt och länge, härligt!
  Nu gäller det att utforska den mer... ;-)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Helt okej Texturen på denna är definitivt inte det bästa som finns men den fungerar. Dem små nubbarna mellan gångarna känner man inte direkt och det är mest dem trånga ingångarna som intensiteten kommer ifrån. Den är klart mycket bättre än att använda sina händer dock.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Awsome Just awsome. Min första FL och jag blev otroligt förvånad. Hämtade den för 5 timmar sedan och redan provat den 2 ggr. Rekommenderas starkt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Riley Reid Trång och skön
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Magisk! Har länge kollat på något alternativ till fröken höger. Men lessnar ju på att använda henne och hitta kärleken verkar omöjligt.
  Kollade lite innan jag vågade ta steget. Men vilken jäkla hit det blev.
  Hann i stort sett bara få hem den så skulle det prövas.. Lite ovant till en början.
  Denna slår till och med flera av dom kvinnor jag varit med. Nästan skrämmande skön.
  passar min ständige reskamrat perfekt.
  Kan bara rekommendera!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Världens bästa onaniprodukt Har precis köpt den här fleshlighten hos Sinful och den är värd varenda krona. Jag hade redan 4 andra, men Utopia är helt klart min favorit.

  Den ger mycket intensiv stimulans, samtidigt som den är stram. Det resulterar i de vildaste av orgasmer. En självklar centerpiece i varje nattduksbordslåda på den manliga sidan av sängen ;)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Helt Fantastisk Nu var det så att jag ville prova en fleshlight och kände till Riley Reid från internet, så jag tänkte - Det blir den.

  Denna fleshlight är helt fantastisk och jag kommer definitivt att använda den mer än en gång. Har flickvän och vi är lite olika, då jag har mer sexlust än henne, men vi får det att fungera på andra sätt. Och det här är ett helt igenom fantastiskt.
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: