Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator bild på förpackningen 1
 • Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator bild på förpackningen 2
 • Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator bild på förpackningen 10
 • Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator bild på förpackningen 100

Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

549,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fleshlight GO Torque är en lätt och diskret masturbator som är 17% mindre än Fleshlights originalstorlek. Den passar perfekt för dig som enkelt vill kunna ta med dig din Fleshlight i resväskan.

  Dess sleeve är 17 cm lång i jämförelse med originalets som har en längd på 22,5 cm. Innanmätet är gjort av patenterat SuperSkin som är ftalatfritt och oerhört realistiskt. Sleeven är flexibel och passar därför de flesta män och storlekar.

  Torque har en insida som är täckt av stimulerande räfflor och knottror. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med masturbatorn för bästa möjliga upplevelse.

  Det som gör Torque lite extra speciell är att den är helt och hållet genomskinlig och du kan därför se dig själv och din penis stimuleras.

  Du rengör enkelt din Fleshlight GO Torque med hjälp av varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

  Vi rekommenderar också att du då och då applicerar ett Fleshlight-pulver efter rengöring. På så sätt behåller materialet sin realistiska och mjuka yta.

  Detaljer

  MATERIAL: SuperSkin (TPR och TPE).
  FTALATFRI Ja.
  DJUP: 17 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Väldigt missnöjd Siliconen var som klister, helt omöjligt att få in den i hylsan igen. Körde lite bebispuder på den för att överhuvudtaget kunna hantera den. Då var den inte längre genomskinlig, mera som frostat glas.
  Sen tycker jag "räfflorna" är väldigt svaga. Ångrar köpet, går tillbaka till min stora fleshlight stoya eller vad den nu heter istället.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Nöjd kund! En bra fleshlight, gillar verkligen att den är genomskinlig! Den är skön att använda och ganska lätt att rengöra. Den är dock aningen stor och inte riktigt lika tajt som jag skulle vilja. Storleken kan göra att det är lite klumpigt att rengöra, men är inte ett stort problem. Att den inte har perfekt tajthet gör inte så värst mycket heller om man ökar trycket lite med skruvlocket på ändan.
  Jag skulle rekommendera denna produkt!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Go Torque Ice Genomskinlig masturbator Denna masturbatorn är nog så nära det äkta man kan komma skulle jag tro.Mycket effektiv och naturtrogen.Jag är helnöjd.
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight GO Torque Ice Genomskinlig Masturbator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.