Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator produktbild 1
 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator produktbild 2
 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator produktbild 3
 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator produktbild 4
 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator illustration 10
 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator produkt i hand 50
 • Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator bild på förpackningen 90

Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 195,00 kr

  Produktbeskrivning

  Den uppgraderade Hot Octopuss Pulse Duo Penis Vibrator är en snygg och fjärrstyrd vibrator som passar perfekt för spännande parlekar.

  Vibratorn är 25% kraftigare än tidigare modeller, har magnetisk laddare och är utrustad med en anti-stall och en turboknapp som kan ta er från 0 till 100 på bara några sekunder.

  Hitta den ställning som passar er bäst, t.ex. att hon sitter på honom, eller att ni ligger i missionärsställning. Pulse Duo stimulerar det känsliga området runt strängen på hans penis, samtidigt som vibratorn på Duos undersida stimulerar hennes klitoris så ni har möjlighet att nå klimax tillsammans.

  Pulse är en revolutionerande produkt som stimulerar mannen med djupa och effektiva vibrationer. Den använder sig av en speciell teknologi som ursprungligen utvecklades av en dansk läkare för att hjälpa ryggskadade patienter med att få utlösning.

  Ni växlar enkelt mellan de kittlande vibrationsprogrammen för mannen med hjälp av knappar på Pulsevibratorn, medan vibrationerna till kvinnan utanpå styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Kan naturligtvis också användas själv av mannen till ett läckert handjob.

  Uppnå ett explosivt klimax oavsett om penis är slak eller erigerad.

  PRISBELÖNAD: År 2014 vann Hot Octopuss Pulse en Xbiz Award för "Couples Toy of the Year".

  OBS: Den magnetiska laddaren ska vara vänd som bilden visar för att fungera korrekt.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och plast.
  ALLERGENER: Fri från ftalater och latex.
  LÄNGD: 12 cm.
  BREDD: 7 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (magnetisk USB-laddare ingår).
  VIBRATIONSPROGRAM:
  - För honom: 5 variationer i olika hastigheter.
  - För henne: Varierad multispeed.
  LJUDNIVÅ: Medel.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Beroendeframkallande Både jag och min partner har kul med den här lilla leksaken. Otroligt stimulerande för mig som man. Med den här på får jag erektion på en gång. Det känns som kåtheten när jag var i tonåren. Djup, ren och helt överväldigande :) Men, en sak som verkligen överraskade mig var att den får mig att komma utan att använda händerna. Detta har aldrig hänt mig förut. Även min kvinna gillar den. Hon kommer jättehårt när hon onanerar med den.Det som kan vara en smula negativ är att den skakar och låter en hel del. Inget jätteproblem och det glömmer man snart bort. Dessutom är jag rädd för att den är beroendeframkallande. Vi har nyligen köpt den och provat att använda den mellan oss i olika ställningar men för våran del är det bara bökigt. Istället har vi har den här lilla leksaken som ett förspel ibland och den är värd varenda krona.
  5 5 1

  Du recenserar: Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.