Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

  • Icicles No 5 Blå Glas Dildo bild på förpackningen 1
  • Icicles No 5 Blå Glas Dildo bild på förpackningen 2
  • Icicles No 5 Blå Glas Dildo produkt i hand 50
  • Icicles No 5 Blå Glas Dildo bild på förpackningen 90

Icicles No 5 Blå Glas Dildo

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

279,00 kr

Produktbeskrivning

Om du letar efter en elegant dildo som ska kännas lika bra som den ser ut, så är Icicles No 5 Glas Dildo den rätta för dig!

Dildon är designad i munblåst glas och den kommer med säkerhet att ge dig en känsla av att bli fylld. Den kan med fördel både värmas upp eller kylas ned, vilket ger dig möjlighet att experimentera och leka med temperaturer.

Icicles No 5 har en glatt yta med tjocka räfflor längs skaftet, som ser till att penetrationen kommer att kännas extra skön i både vagina och i anus.

Den har en diameter på 3,8 cm och en total längd på 18 cm, varav 16 cm går att föra in. Den har ett stopp i botten, som ser till att den är säker att använda för anal stimulering.

Detaljer

MATERIAL: Glas.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
ALLERGIVÄNLIG: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 18 cm (16 cm kan föras in).
BREDD: 3,8 cm (bredaste stället).
VIKT: 301 g.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Så läcker - en ny favorit! Det här var en trevlig överraskning som har blivit en favorit i leksakslådan. Känslan av materialet är helt underbar, den är lätt böjd vilket gör att det är en höjdare för g-punktstimulans. I love it! Jag använder gärna den här tillsammans med Sinfuls buttplugg i glas, så läcker känsla!
5 5 1

Du recenserar: Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.