Glasdildo

Sinful.se kan du köpa dildos i alla möjliga utgåvor och här hittar du vårt urval av glasdildor.En glasdildo är som ett litet konstverk - väldigt vacker och mycket stimulerande! Med en glasdildo har du möjlighet att experimentera med värme och kyla, så att ytan känns annorlunda varje gång du använder den. Den är dessutom väldigt hygienisk och lätt att rengöra.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Bejeweled (3)
Harnesskompatibel (1)
Realistic (1)
Suction Cup (1)
Vattentät (1)
Material
100 % Rose Quartz Crystal (3)
Borosilicate glass (3)
Glass (24)
Märke
Chakrubs (3)
Chrystalino (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Icicles (7)
JOYRIDE (4)
Master Series (2)
PRISMS (1)
Sinful (10)
TOYJOY (1)
Visa alla 32 produkter
Du har sett 32 av 32 produkter

En glasdildo är både estetiskt fin och mångsidig

Varför ska du välja en glasdildo?

Det är många som blir skrämda av tanken på en glasdildo. Glas kan ju spricka, gå sönder, eller splittras, och det är ju inte direkt något man vill ska hända i närheten av de intima delarna. Så varför ska man välja en dildo i glas framför alla andra material? Den har en len yta och extra tyngd, i förhållande till exempelvis silikondildos. Den extra tyngden stimulerar dina bäckenbottenmuskler och får dem att klämma åt runt leksaken, vilket ger en extra intensiv upplevelse.

En glasdildo ger dig också möjlighet att leka med temperaturer. Du kan nämligen lätt kyla ner eller värma upp den, för att på så vis få en annorlunda och extra kittlande stimulans. Prova att lägga den i frysen eller kylskåpet, för frostiga lekar med vuxentema, eller i en skål med varmt vatten, om du föredrar hetare stimulering. Låt den ligga ca. 10 minuter för att hinna ändra temperatur, och kontrollera temperaturen mot din arm innan du låter den komma i kontakt med dina intima delar. Oavsett om du föredrar kall eller varm stimulans, finns här stora möjligheter att experimentera.

Ett allergivänligt alternativ

En glasdildo har således många fördelar och goda egenskaper. Den öppnar upp för många nya typer av lekar, men materialet i sig har också sina fördelar. Glas är ett kroppsvänligt material som är helt fritt från ftalater och latex, vilket gör denna typ av dildo till den mest allergivänliga sexleksaken på marknaden. Är du allergiker, men ändå vill skämma bort dig själv med ett fräckt alternativ till andra erotiska produkter, är det här alltså ett utomordentligt val.

Ofta rent av två, många glasdildos är nämligen designade så att båda ändar kan användas för penetrering, vilket ger extra många användningsmöjligheter. Hos Sinful hittar du modeller formade på alla möjliga, och många gånger kreativt nästan omöjliga, vis. Det finns de som liknar en riktig penis, eller en traditionell g-punktsdildo, men också väldigt vackra, annorlunda och artistiska varianter. Olika strukturer och färgkombinationer bidrar till upplevelsen, såväl fysiskt som mentalt, och bara det kan göra användningen ännu roligare och extra stimulerande.

Både vacker och hållbar

Så gör dig själv en tjänst och utforska nya möjligheter med den här typen av produkter. Alla våra glasdildo är tillverkade i splitterfritt glas, för din komfort och säkerhet. Således är de väldigt robusta och kan hantera det mesta, utan att gå sönder eller ta skada. Men trots det solida och hårda materialet, ser en glasdildo allt annat än tung och klumpig ut. Varje modell är som ett litet konstverk, och man får nästan lust att ställa fram dem till allmän beskådan, istället för att gömma undan dem i nattduksbordet. En del är tillverkade i klarglas, medan andra är helt eller delvis i färgat glas, för att ge en extra fin och estetisk look.

Känner du dig orolig eller har några frågor, vare sig det gäller rengöring, användning eller hållbarhet, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De har stor kunskap kring de produkter vi säljer och delar gärna med sig av den, så du kan vara säker på att alltid bli bemött med vänlighet och respekt, oavsett om du är nyfiken på en vacker glasdildo eller en gigantisk dildo i realistisk material.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se