Impound Gladiator Kyskhetsbälte

Klicka på en bild för att förstora den

 • Impound Gladiator Kyskhetsbälte

Impound Gladiator Kyskhetsbälte

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  När BDSM ska vara både fräckt och elegant, då är Impound Gladiator Kyskhetsbält till din manlige sub nyckeln till dina hetaste fantasier.

  Välj vilken av de 3 medföljande basringarna som passar bäst, innan du för in penis i buren och låser ringen med hänglåset. Sen sitter din gladiator precis där du vill ha honom.

  Tillverkad i nickelfritt stål, vilket både framhäver den rena looken och känns fantastiskt lent mot huden. Såväl formen som materialet möjliggör långa lekar, samt innebär att bältet kan bäras under en längre tidsperiod.

  Med cage-look som tillåter sexig exponering och kittlande stimulering av hans mest känsliga områden.

  Perfekt till erfarna och kvalitetsmedvetna BDSM-entusiaster.

  Det ingår en snygg förvaringspåse.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål.
  NICKELFRI: Ja.
  FULLÄNGD: 10 cm.
  LÄNGD, PENISBUR: 7 cm.
  DIAMETER, PENISBUR: 4,5 till 3,2 cm.
  DIAMETER, BASRING: 4 cm, 4,5 cm och 5 cm.
  INGÅR: Metallbur, 3 basringar, hänglås med 3 nycklar, förvaringspåse.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Perfekt kvalitet och en kinkig tillägg till sexlivet En rolig leksak som jag och min partner har länge velat ha, att den är gjord av stål gjorde den extra rolig då det kändes mer som ett fängelse för partnern än vad en av plast skulle kunna . Det blev även en rolig bonus med att stålet är kallt när man sätter på den. Är jättenöjd att vi lyckades hitta en utav stål för ett bra pris på den här hemsidan, vi blev förvånade att vi hittade en sån bra inom vår budget då på all andra hemsidor så var de billigaste utav plats över 700kr!! Bra form på den, låter penisen expandera genom luckorna på ett sätt som inte kniper och så att man även kan komma åt vissa delar av penisen med leksaker, det ända är att den är lite synlig i byxorna men även det är kul. En sak som kan vara dålig är att min partner kände att det kunde knipa lite i hörnen där stålringen fäst till buren men det fixades med lite bomull eller toapapper som lades på plats
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Bra En kanon bra bur som passar en mindre som min
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Bekväm, säker men otymplig Jättebra passform som sitter bekvämt även under längre sessioner. Är något tung så det kan vara bra att börja med en kortare session om man aldrig testat innan.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Sexig Säker och Bekväm bur En väldigt bekväm bur, som min fru låter mig använda den 24/7 och speciellt när jag är på tjänsteresa, blir så härlig sex när jag kommer hem och hon tar av den.
  Visst den syns relativt enkelt men tjejer brukar kolla in bullan, men det är bara stimulerande. och frun vet att det bara är hon som får tillgång till min bula. Rekommenderar den i alla högsta grad. och ni blir inte besvikna.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Säker men inte diskret Kommer med 3 ringar som man kan använda för att passa själv och hitta formen. Var ute med den på mig men den syntes relativt enkelt, går att dra ner den åt sidan mot låret för att dölja lite. Den är väldigt säker & bra kvalité.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Bekväm, sexig och spännande En grymt bekväm bur. Min Miss tvingar mig bära den 24/7 och sitter bekvämt. Går och dölja enkelt och enkel och förvara när man blir befriad. Rekommenderar den starkt. Både som amatör och van vid bära kyskhetsbälte
  5 5 1

  Du recenserar: Impound Gladiator Kyskhetsbälte

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *