Intimate Organics Embrace Uppstramande Pleasure Gel 30 ml

Klicka på en bild för att förstora den

  • Intimate Organics Embrace Uppstramande Pleasure Gel 30 ml  1

Intimate Organics Embrace Uppstramande Pleasure Gel 30 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

Produktbeskrivning

Intimate Organics Embrace är en ekologisk och uppstramande pleasuregel, som för en stund får vävnaden i ditt underliv att dra sig samman och gör att du känner dig trängre och stramare. På grund av att vävnaden i ditt underliv dras sig samman kommer du också att uppleva en skönare och mer intensiv känsla vid stimulans.

Gelen ökar njutningen för båda parter och kan bidra till att ni känner och märker av varandra på en helt ny nivå.

Du applicerar först lite av gelen invändigt och väntar sedan i ca. 30 - 60 min för att uppnå maximal effekt. Du kommer att känna en varm känsla så fort som gelen börjar verka. Du kan sedan applicera mer gel om du upplever att det finns behov för det.

Intimate Organics Embrace är både latex- och kondomvänlig.

Detaljer

INGREDIENSER: Alla ingredienser är naturliga och ekologiska. Gelen innehåller extrakt från Aloe Vera-plantan.
PARABENFRI: Ja.
KONDOMVÄNLIG: Ja.
STORLEK: 30 ml.
BRUKSANVISNING: Engelska m.fl.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Användarvänlig
Mycket bra produkt! Jag personligen gillade denna produkt. Jag har länge känt mig obekväm och osäker under samlag då jag anser att jag inte har den strama vaginan som jag önskar. Detta har då lett till att jag vill avstå från samlag helt och hållet, men med hjälp av denna produkt så har det förändrats helt! Redan på första användningen så gjorde den så stor skilland för mig och mitt sexliv. Även min sambo påpekade att han får en mycket mer intensiv känsla med mig under samlag.

Dock skulle jag vilja nämna att den går ur ganska snabbt, så om du och din partner funderar på att ha sex redan några minuter efter varandra så bör ni vänta ungefär 20 min så att du kan lägga på ny gel och så att den hinner verka. Du bör också vara noga med att lägga på gelen som tidigast 20 min före sex då den annars inte har nogon verkan.

Men bortsett från det så rekomenderar jag denna starkt då den har gett mig det sexliv jag alltid önskat!
5 5 1

Du recenserar: Intimate Organics Embrace Uppstramande Pleasure Gel 30 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.