Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator Product 1
 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator Product 2
 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare 2
 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare 3
 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare 4
 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare 50
 • Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare 100

Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du få ut något extra av din onaniupplevelse och göra ditt klimax till något alldeles speciellt? Då får du inte gå miste om en vända med Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare.

  Den innovativa onaneraren har en knottrig sleeve med realistisk känsla. När du tränger in i den mjuka öppningen så stimuleras din penis av 10 sammandragande ringar med upp- och nedåtgående rörelser. Du kan njuta av upp till 140 smekningar i minuten.

  Onyx+ kan användas på tre olika sätt, allt efter ditt behov. Den har nämligen både ett manuellt och ett automatiskt läge, samt ett interaktivt läge som ger dig möjlighet att koppla ihop den med din partners Kiiroo sexleksak.

  Du får också åtgång till massor av hett material på FeelMe.com, där du i det interaktivt läget kan synkronisera din onanerare med spel, webcams och fräcka filmer. Du kan använda både WiFi och Bluetooth för att ansluta och hämta FeelConnect-appen till Android och iOS.

  Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare har en ljudsvag, diskret och laddningsbar motor.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast, POM och TPE.
  FTALATFRI: Ja. 
  LATEXFRI: Ja. 
  STORLEK: 
  - Yttre längd: 26 cm.
  - Yttre bredd: 9 cm.
  - Inre djup: 16,5 cm.
  - Indvändig diameter: 4 cm.
  SMEKNINGAR I MINUTEN: Upp till 140.
  ANSLUTS VIA: Bluetooth och wifi.
  KAN KOPPLAS IHOP MED: App till andra interaktiva Kiiroprodukter eller via FeelMe.com för interaktivt videoinnehåll.
  APP: FeelConnect till Android och iOS.
  VIKT: 865 g.
  TYSTLÅTEN: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Nöjd Jag köpte produkten med åtanke på att jag kanske inte skulle vara nöjd, då jag har sett blandade omdömen om den och de förra versionerna (onyx och onyx 2).

  Men efter jag har använt den 3 gånger så måste jag säga att i allmänt så är jag rätt nöjd.


  Material och kvalitet:

  Priset reflekterar verkligen kvaliteten. Om det är något som drar ner det lite så skulle det vara att laddningsporten är av typ micro usb, då jag hade föredragit usb-c.


  Användning automatiskt:

  Automatiskt läge är väldig lätt att använda, bara starta den, och tryck på knappen föra att hoppa emellan de olika lägen. För att ändra hastighet så drar man upp eller ner på touch ytan.


  Användning med filmer:

  När det kommer till att styra den med filmer så är det blandat. När jag satte upp den första gången så tog det ett tag innan allt fungerade, då det krävs en app på telefonen som måste anslutas till maskinen via bluetooth och hemsidorna via att skanna en qr kod.

  På PornHub, där man kan hitta över 500 klipp med stöd, så kan man bara kolla på filmerna på telefonen via appen. Även om ens dator har bluetooth. Filmerna är också ganska korta, speciellt de som är av bättre kvalitet.

  På FeelXVideos så behöver man fortfarande appen, men kan enkelt kolla på filmerna på datorn. Den sidan kostar dock, runt 300kr i månaden. Men med min onyx+ så tillgick 1 månad gratis, vilket jag kan starkt rekommendera att prova. Man får bara tänka på att prenumerationen förnyas automatiskt, så man måste säga upp den om man inte vill betala efter månadens slut.

  Med andra liknande produkter så finns också möjligheten att använda dem med filmer som andra användare har förberett, där man laddar ner filmen och en fil som ger instruktioner till maskinen och kan sen spelas via ett program på datorn eller en hemsida.

  Dock så värkar det inte fungera med onyx+ just nu, jag kunde i alla fall inte få det att fungera. Så det drar ner det en del för mig, då filmer från andra användare kan bidra mycket med variation.


  Ljudnivå:

  Den låter längre än förväntat. Om jag sätter den på högsta hastigheten, ställer den i ett annat rum och stänger dörren, så kan man knappt höra den. Så jag tror inte att man behöver oroa sig om att grannen hör den.

  Dock så låter den tillräckligt mycket för att det ska vara ganska distraherande när man kollar filmer, så man kan behöva höja volymen en del mer än vad man är van vid.


  Stimulans:

  Först och främst så spelar det roll på penis storlek, så hur bra det känns kommer att variera från person till person.

  När jag använde den första gången, så kollade på filmer på PornHub. Då kändes det ganska svagt, så det tog runt en timme tills jag blev klar.

  Men det jag har märkt är att det beror mycket på hur bra synkroniserade rörelserna är med filmen. För om man ser något hända i filmen och sen lite senare känner det från maskinen så bryts illusionen och det blir mer distraherande än njutbart.

  De två andra gångerna när jag har använt den så har jag kollat på filmer på FeelXVideos och då kändes det mycket bättre. Speciellt eftersom filmerna är väl synkroniserade och runt 20 minuter långa, vilket är bra för en oavbruten användning.

  Med tanke på att rörelserna är kontrollerade först via wifi till telefonen och sen via bluetooth till maskinen, så tillkommer det alltid att tillkomma en liten fördröjning, så man kan inte alltid vara garanterad bra synkronisering.

  Jag har dock inte använt den särskilt mycket i automatiskt läge, då det känns som att den fungerar som bäst när man använder den med filmer. Så om man är intresserad av den för det automatiska läget, så tror jag inte att jag skulle rekommendera den.


  Rengöring:

  Den är väldigt enkel att rengöra, man tar bara ut höljet ur maskinen, häller ut vätskan, vänder ut och in på höljet och rengör det. Dock så är maskinen inte vattentät, så man bör inte rengöra den under kranen.


  Slutord:

  Om man vill ta steget och prova på något nytt så kan jag rekommendera den. Det kanske inte känns lika bra som man hoppas första gången man använder den, men man bör ge den en chans, speciellt med filmer som är väl synkroniserade.

  Det är dock en del mer job efter man har använt den till skillnad från att använda handen, men om man är villig att spendera lite mer tid, så tycker jag att det är värt det.
  5 4 1

  Du recenserar: Kiiroo Onyx+ Interaktiv Onanerare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.