TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Kiiroo

Kiiroo tillverkar stilrena och interaktiva sexleksaker som kan kopplas upp med bluetooth och wifi. De kan dessutom kopplas ihop med varandra via dessa uppkopplingar. Det betyder att ni kan njuta av varandra även om ni inte befinner er ens på samma halva av jordklotet.

Kiiroo - revolutionerande, interaktiva sexleksaker

Prisvinnande sexleksaker

Kiiroo är ett relativt nytt märke som grundades 2013 och som redan har tagit sexleksaksbranchen med storm. De har vunnit ett stort antal priser för sina revolutionerande, interaktiva sexleksaker, bland annat Xbiz Awards år 2015 och LiveCam Awards år 2016, bara för att nämna några.

Kiiroos produktutbud är fortfarande relativt litet, men de håller mycket hög kvalitet. Priserna är också i den högre änden av skalan, men det är värt det med tanke på vilken superkvalitet man får för pengarna. Alla märkets produkter är interaktiva, det vill säga att de är bygger på ett samspel mellan två parter. Det betyder att om mannen använder en masturbator, så kommer hans penisrörelser överföras till den andra leksaken, som återskapar rörelserna och stimulerar kvinnan. Det är som ni hade sex på riktigt! 

Produkterna kan naturligtvis också användas på egen hand, utan en uppkopplad partner. Det ingår webbåtkomst till en massa spännande filmer på, där rörelserna och stimulationen i filmen överförs till sexleksakerna.

Fräcka lekar med Kiiroo

Kiiroo tillhandahåller en plattform där du kan kontakta och chatta med andra personer som också använder produkterna. Du har möjlighet att gå med i en chatt eller bjuda in andra för att chatta. Om du använder en Onyx kan du dessutom få tillgång till “the pleasant hub”, där du hittar webcam-sidor och synkroniserade erotiska filmer.

Om du väljer att bjuda in en annan användare genereras en sexsiffrig kod som du ska ge till personen du har bjudit in. På så vis kan du vara säker på att det inte kommer in några ovälkomna gäster och stör mitt i leken. Kiiroo lägger nämligen stor vikt vid din säkerhet, så de här chattrummen är väldigt säkra att använda. Själva plattformen är väldigt användarvänlig och har ett mycket modernt utseende. Du kan skriva inlägg om dina upplevelser med produkterna från märket och kommentera andras inlägg. Även om du inte känner för att använda plattformen kan det vara bra att veta att den finns, ifall du har lust att experimentera mer och på nya sätt.

Spännande partnerskap

Även om Onyx är den mest kända produkten som Kiiroo har tagit fram, så är det definitivt inte den enda som är värd att titta närmare på. Kiiroo har till exempel ingått ett partnerskap med Fleshlight och skapat Fleshlight Kiiroo Launch. Du lägger din Fleshlight i Fleshlight Kiiroo Launch och sedan gör maskinen jobbet. Placera bara Fleshlight Kiiroo Launch med penis sleeven över penisen så sköter den alla rörelser, helt på egen hand. Den kan röra sig med upp till 180 drag i minuten, så du kommer snabbt till sjunde himlen. Fleshlight Kiiroo Launch är dessutom interaktiv och kan kopplas upp mot internet, så att de filmer du ser genom Kiiroos platform känns runt din penis.

Sex på distans har blivit mer och mer utbrett. Folk reser mer nu än förr i tiden, vilket har resulterat i att många par tillbringar mer och mer tid åtskilda. Inte konstigt att interaktiva sexleksaker är populärare än någonsin. Tekniken bakom dem har också uppvisat en explosiv utveckling under de senaste åren, vilket har gjort det möjligt att skapa produkter som man tidigare inte hade kunnat drömma om. Alla produkter är gjorda av mjukt material för att ge dig den bästa upplevelsen. Med Kiiroo kan du vara säker på att få en fräck upplevelse, oavsett om du vill ha den själv eller dela den med din partner.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful