Ätbara Underkläder

Ätbara underkläder är en bra presentidé som kan ge många roliga och sexiga stunder. Perfekt överraskning till din partner - eller sötsugna vänner och väninnor.

Du har sett 2 av 2 produkter

Ätbara underkläder: Piffa upp garderoben för sängkammaren

Ätbara underkläder kombinerar mat och sex

Sex och mat är en välkänd kombination och i synnerhet när maten består av desserter som jordgubbar, chokladsås och vispgrädde. Nu kan du ta dina mat- och sexlekar till en helt ny nivå genom att lägga till ätbara underkläder till ekvationen. Ätbara underkläder är i princip precis vad det låter som – trosor gjorda av mat! Underkläderna kommer att tillfredsställa ditt sötsug samtidigt med dina stygga begär.

Att ha på sig munsbitar som din partner kan äta direkt från din kropp kommer att skapa mycket nöje och leenden i sovrummet. Prova och upplev hur stämningen blir mer avslappnad och hur sockerruset träder in. Med ätbara underkläder, får du underkläder gjorda av godis som kommer att sockra din natt och göra så att du känner dig söt och sexig. På den här sidan hittar du det perfekta flerfärgade underklädessetet för en oförglömlig kväll.

Förför med en godis bh och godistrosa

Den viktigaste delen när man gör sig redo för en dejt är att välja vilka sexiga underkläder man ska ha på sig. Det kan vara lika svårt att hitta något som är både förföriska och tillräckligt bekväma för att kunna röra sig obehindrat hela natten. Ätbara underkläder är det perfekta valet som lägger till något som både är roligt och sött till din garderob och är ett läckert sätt för att hetta upp saker i sängkammaren.

Bläddra igenom vår spännande underklädeslåda med ätbara underkläder, designade för ett enda syfte - att lägga till en sötsak till sovrummet. När du lägger till denna typ av underkläder i din låda, oavsett om det är en godis bh eller godistrosa - eller båda, kan du vara säker på att få en annorlunda och oförglömlig upplevelse.

Godis bh:n och godistrosa är gjorda av samma typ av sockriga godisarmband och godishalsband som vi brukade njuta av som barn. Men detta godis ger nu vuxna möjligheten att njuta av sockersmaken med denna nya typ av underkläder. 

Godisunderkläder förvandlar dig bokstavligt talat till en munsbit

För att använda godisunderkläder, packa helt enkelt upp dem och låt din partner njuta av smaken på samma sätt som du skulle göra med vilket godis som helst. När din partner är redo att gå vidare från att slicka och suga kan sockerruset garantera en ljuvlig upplevelse i sängkammaren.

Det hårda godisets rullningar mot den känsliga huden kommer att förhöja alla dina sinnen för en explosiv upplevelse som säkerligen kommer att få dig att önska om mer. Glöm inte att slicka bort varenda droppe när du är klar – denna sockersöta munsbit är alldeles för läcker för att gå till spillo!

Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. De är alltid redo att hjälpa dig med alla frågor du kan ha om godisunderkläder, eller våra andra produkter.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se