Le Wand Swerve Stimulator i Stål

Klicka på en bild för att förstora den

 • Le Wand Swerve Stimulator i Stål
 • Le Wand Swerve Stimulator i Stål
 • Le Wand Swerve Stimulator i Stål

Le Wand Swerve Stimulator i Stål

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 395,00 kr

  Produktbeskrivning

  Le Wand Swerve Stimulator i Stål är en exklusiv stålstimulator, som kan användas för att utforska både g-punkten och prostatan.

  Stimulatorn har två ändar med varsin härlig fördel. Den ena änden har ett pirrande pärlband av stimulerande kulor, som fungerar perfekt som fasta analkulor och kan åtnjutas oavsett kön.

  Det hårda materialet och den böjda formen gör det lätt att träffa prostatan med hög precision. Prostatan gömmer på mängder av nerver och kan leverera våg efter våg av intensiv njutning.

  Vänder du på Swerve kan den större, lätt rundade spetsen med fördel användas till att stimulera g-punkten. Stimulatorns tyngd och lätta böjning gör det lättare att lägga ordentligt med kraft bakom de stötande rörelserna, vilket till sist kan resultera i skälvande g-punktsorgasmer.

  Stålstimulatorer är perfekta att leka med om ni gillar sinnesintrycken som kommer från fräck temperaturlek. Lägg stimulatorn i vatten med önskad temperatur i ett par minuter och njut sedan av resultatet.

  Njut av hur Swerve närmast blir ett med din kropp när den värms upp. Det är oerhört praktiskt i anal lekar, eftersom det kan få anus till att slappna av lite extra. Vill du ha en intensiv och pirrande form av njutning, då kan du prova att kyla ner din stimulator istället.

  Tänk på att alltid använda rikligt med silikonbaserat glidmedel när du använder en stimulator i stål.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt Stål.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 20 cm.
  DIAMETER: 3,3 cm (bredaste punkten).
  VIKT: 515 g.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  MEDFÖLJER: Putsduk.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Le Wand Swerve Stimulator i Stål

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.