G-punktsdildo

G-punktsdildon har skapats för dig som redan älskar g-punktsstimulering, eller drömmer om att få uppleva den mytomsbundna, djupa g-punktsorgasmen. En g-punktsdildo kännertecknas av sin böjning. Det är denna böj som gör det möjligt att stimulera g-punktsområdet. Att få en g-punktsorgasm kräver tid och träning, vilket du kan läsa om i vårt blogginlägg om g-punktsorgasmer. Vill du ha en annan typ av dildo, hittar du den garanterat i vårt stora sortiment.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (1)
Batteridriven (1)
Bejeweled (1)
Harnesskompatibel (36)
Hollow (1)
Realistic (11)
Suction Cup (22)
Uppladdningsbar (1)
Vibrating (1)
Material
100 % Rose Quartz Crystal (1)
Aluminium (1)
Black granite (1)
Borosilicate glass (3)
Glass (9)
PVC (3)
Silikon (32)
Stainless Steel (6)
Stål (1)
TPE (5)
Märke
baseks (2)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Dillio (2)
Dillio Platinum (4)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (2)
Fun Factory (3)
Icicles (2)
King Cock Clear (1)
King Cock Plus (3)
Laid (2)
Le Wand (3)
Lelo (1)
LELO (1)
LoveBotz (1)
Loving Joy (1)
Njoy (1)
njoy (2)
Satisfyer (1)
Sinful (11)
Sportsheets (2)
Tantus (10)
TOYJOY (1)
Vixen Creations (4)
Willie City (1)
Visa alla 64 produkter
Du har sett 48 av 64 produkter
Ladda fler

G-punktsdildo - när du vill ha målinriktad stimulans

Vad är en g-punkt?

De flesta vet vad en klitoris är. Både var den sitter, och att den är en liten lyckoknapp som kan hjälpa kvinnor att uppnå orgasm. En klitorisorgasm, för att vara exakt. Men vet du egentligen vad g-punkten är? Om inte, då är det dags att spetsa öronen nu. G-punkten är en punkt som sitter ca. 2-3 cm in i slidan, på slidväggen ut mot magen till. Namnet är en smula missvisande, för det handlar snarare om ett område i slidan, inte en specifik punkt. Området är oerhört känsligt och svullnar upp när du blir sexuellt upphetsad. Av den anledningen är det oftast lättare att hitta g-punkten när du redan är tänd.

Om området stimuleras på rätt sätt, t.ex. med hjälp av en g-punktsdildo, då kan du få uppleva en så kallad g-punktsorgasm. För de flesta kvinnor är denna orgasm väldigt olik en klitorisorgasm. Många beskriver den som en djupare och mer böljande orgasm än de man får via utvändig stimulering. Det är inte alla kvinnor som har upplevt dem, men de som har brukar ytterst sällan vara besvikna.

Stimulering med en g-punktsdildo

När du nu har lärt dig var din g-punkt sitter, då måste du ju också ta reda på hur den stimuleras på bästa sätt. Till att börja med kan du experimentera med olika typer av stimulans. Många börjar med ett eller flera fingrar, som de försiktigt trycker mot området inne i slidan. Andra tar till en g-punktsvibrator, som med sina intensiva vibrationer lätt kan stimulera området på djupet.

Men det är inte alla som gillar vibrationer. En del tycker rentav att invändiga vibrationer är helt verkningslösa. Då kan en g-punktsdildo vara ett betydligt bättre val. Den använder sig inte av vibrationer, utan masserar istället g-punktsområdet på ungefär samma sätt som en penis gör. För att kunna göra detta så effektivt som möjligt, är många g-punktsdildos ergonomiskt utformade. De har således en perfekt böjning, för att kunna gå in och applicera målinriktat tryck mot denna hemliga punkt på slidväggen. Genom kontinuerliga rörelser kan du därmed få en fantastisk g-punktsorgasm.

Hitta den som passar dig

I den här kategorin hittar du flera olika typer av g-punktsdildos. Alla har tagits fram för att ge dig möjligheten att uppnå den djupaste formen av njutning när du vill stimulera din g-punkt. Vi har valt ut marknadens bästa modeller och samlat dem på en sida, så att du ska kunna hitta den g-punktsdildo som passar dig, dina behov och ditt temperament i sängkammaren allra bäst.

En del föredrar en g-punktsdildo av medicinskt silikon, vars mjuka silkeslena yta känns gudomlig mot huden. Andra tycker bättre om hårda varianter, och kan då välja t.ex. glas eller stål. Med dessa material kan du även ge leken andra dimensioner genom att värma upp eller kyla ner dildon innan användning. Det är naturligtvis inte ett krav, utan den kan även användas precis som den är. Oavsett hur du vill bli stimulerad, kan du garanterat hitta en sexleksak som passar dina preferenser hos Sinful. Vi har allt från lyxiga produkter från Velve till läckra tillbehör som sexiga strumpor, så det är bara att börja fantisera.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se