LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll 1
 • LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll 2
 • LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll 3
 • LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll 4
 • LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll 5

LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Hugo Prostatavibrator är riktig sensation för män, som kommer från det exklusiva svenska sexleksaksföretaget LELO.

  Vibratorn har två kraftfulla vibratorer, en som är placerad i skaftet och en som sitter i basen. På så sätt blir du stimulerad både invändigt och utvändigt kring mellangården, på en och samma samma gång. Hugo kommer med 6 intensiva vibrationsmönster + 2 SenseMotion-vibrationer, som alla kan styras med hjälp av den inkluderade fjärrkontrollen.

  SenseMotion-teknologin bygger på att produkten reagerar på hur man rör och vinklar fjärrkontrollen. Du styr helt enkelt vibrationerna och din väg till en fantastisk utlösning genom att röra fjärrkontrollen i olika riktningar och på olika sätt.

  Vibratorn är gjord av 100 % medicinskt silikon har därför en silkeslen yta, men upplevs ändå hård och fast. Vi rekommenderar att du använder ett bra glidmedel tillsammans med vibratorn. På så sätt blir den både lättare att föra in och bekvämare att använda.

  Vibratorn är vattentät och bör efter användning rengöras med varmt vatten, och eventuellt lite sexleksaksrengöring för extra god hygien.

  Expressen gav LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll betyget 4 getingar -Utmärkt- i sitt stora "Bäst sexleksaker för män & par" test år 2019.

  Detaljer

  MATERIAL: Högkvalitativ ABS-plast och medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: Längd: 7,6 cm (skaftet). Diameter: 3 cm på det bredaste stället.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERI: Uppladdningsbart litiumbatteri (laddas via USB).
  VIBRATIONER: 6 justerbara + 2 SenseMotion.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bu eller bä Rekommenderades denna av en före detta flickvän. Vissa gånger är den kanon, andra gånger är den sådär. Jag hade höga förhoppningar om fjärrkontrollen men läge 1 (lutning) går från 0-100 ungefär halvvägs och läge 2 rör man upp och med för att aktivera. Jag vet inte... Jag får inte plats med den i lin hand ocv samtidigt greppa om penis på ett bra sätt. Så den rörelsestyrningen faller också lite. Jag hade önskat en 4-vägsåkning. Lutning höger/vänster ökar i intensitet. Lutning fram/bak ökar takt på stötar, slm exenpel.

  Har inte provat denna tillsammans med någon men är rått säker på att den då gör sig som bäst. Personligen är passformen inte optimal. Jag ärganska lång och den träffar inte naturligt där den ska. Är långt ifrån en rutinerad människa i ringmuskeln, men den faller ur av vibrationerna. Med Mindre glidmedel stannar den. Men då är den inte superskön att använda.

  Överlag en spännande och kul produkt som gett bra skjuts i orgasmer men ibland också flygit åt hel*ete för att den är "i vägen". Priset i överkant. Passa på nu under blavk friday.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Helt okej Den funkade rätt bra sålänge den fungerade.. Min råkar inte vara laddningsbar, hur än jag prövar att vinkla sladden så går den inte att starta igen. Men när jag använde den så var det nice, att fjärrkontrollen vibrerar är ju så onödigt, den tar uppmärksamhet och stör som satan. Ibland funkade bara fjärrkontrolen och jag var tvungen att försöka synka dem. Onödigt komplicerat. Skönt material dock. Hade den funkat fortfarande hade det nog vart 4 stjärnor
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Top off the line Dyraste sexleksaken jag köpt men kvalitet och dom olika vibrationslägen är klart värt pengarna.
  Sitter bra på plats så man slipper oroa sig för att det ska glida ut men inte för stor för att få in.
  Har redan ett favoritläge, det när vibratorn vibrerar i styrka baserat på hur hårt man skakar fjärkontrollen. Mycket bra!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Min första anusvibrator Det här är första gången jag provar en vibrator till anus och jag är verkligen inte besviken. Jag tycker priset är lite i högsta lag men absolut värt pengarna. Jag har fått flera nya typer av orgasmer med massageapparaten, både med och utan utlösning. Kan rekommenderas.
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Hugo Prostatavibrator med Fjärrkontroll

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.