Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

LELO

LELO är ett svenskt märke som blivit synonymt med lyxiga sexleksaker, vars fokus ligger på estetik och stilfull design. Nyckelorden är enkelhet, sensualitet och klass. De tar inspireration från modeindustrin, och har tilldelats mängder av internationella priser för sina intima livsstilsprodukter, både vad gäller funktionaliteten och för designen. Eftersom LELO alltid har förstått att lyssna på sina kunders synpunkter om sexleksaker, skapar de idag erotiska produkter och tillbehör som har blivit populära världen över. Sortimentet innehåller allt från trådlösa parvibratorer och penisringar, till klassiska klitorisvibratorer och glidmedel.

LELO - Sexleksakerna som satte Sverige på världskartan

Svensk lyx och kvalitet

Sverige är mer än köttbullar, IKEA och Zlatan Ibrahimovic. Vårt avlånga land är världskändt för att skapa varor av hög kvalitet som skiljer sig från mängden. Och det gäller inte bara möbler man får montera själv, utan även sexleksaker. LELO är den ledande producenten på den svenska marknaden för intima livsstilsprodukter, som de själva kallar det. Företaget skapades i Stockholm år 2003, när tre designers bestämde sig för att omdefiniera hur vi ser på sexleksaker. Över 15 år senare är märket världskända för sina exklusiva och stilrena intimprodukter, som känns lika fantastiska som de ser ut.

LELO fokuserade redan från starten på tre saker: kvalitet, design och innovation. Allt är tillverkade av högkvalitativa material, som silkeslen medicinsk silikon och ABS-plast av bästa sort, och är inte skapade utifrån några på förhand givna idéer om den mänskliga anatomin. Alla LELOs produkter tar istället utgångspunkt i funktionalitet, för att skapa sin karakteristiska design med vinklar och fina former, något som flera andra märken har tagit efter. LELO är nämligen ett märke under ständig utveckling, och de fortsätter att förnya sina produkter och introducera nya, kreativa varor på marknaden.

Skäm bort dig själv

Oavsett om man är singel eller i ett förhållande vill man då och då ge, eller få, något lite extra. Man kan skämma bort sig själv på flera sätt: en tripp till frisören, biljetter till en konsert, en god middag på en fin restaurang, etc. Eller så kan man ge sig själv en extra lyxig och exklusiv upplevelse i sovrummet. Det är här LELO verkligen skiljer sig från mängden. Deras intima livsstilsprodukter sviker aldrig, och de är verkligen värda sin vikt i guld. Det handlar trots allt om några av marknadens bästa erotiska produkter, från ett märke som vunnit mängder av internationella priser.

Med åren har utbudet också blivit vidt och varierat. Även om allt startade med en lyxig liten klitorisvibrator, kan LELO idag erbjuda saker till både kvinnor, män och par. Förutom klassiska vibratorer finns även moderna vakuumvibratorer med innovativ teknologi, magic wands, knipkulor och flera olika typer av dildos, innebär att det finns något för varje kvinna. Män kan njuta av penisringar och spännande produkter för stimulering av prostatan. LELO har även tagit fram fantastiska parvibratorer, där flera modeller rekommenderas av ledande experter.

LELO ger dig lust att leka

LELO skapades med grundtanken att våra mest intima produkter skulle vara lika vackra, som de föremål vi med stolthet visar upp i våra hem. Idag kännetecknas deras erotiska varor av sin stilrena design och känns igen över hela världen. Många har vunnit internationella priser inte bara för sin funktion, utan just för hur sitt utseende, så de tre stockholmskillarna har onekligen spelat sina kort rätt. Numera erbjuder märket dessutom erotiska tillbehör som glidmedel, BDSM rep, blindfolds och kondomer. Tänd ett av de populära massageljusen för att påbörja kvällen, och tillbringa sedan hela natten tillsammans med de världsberömda, prisvinnande produkterna från lilla Sverige.

Om du är osäker på vilken modell som passar ditt behov bäst, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sitter redo att vägleda dig och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Det kan vara svårt att välja mellan alla de spännande produkterna, så vi hjälper dig gärna reda ut skillnaderna. Dock kan du vara säker på att du får en sexleksak av högsta kvalitet, där varenda liten detalj är noga genomtänkt, och det tror vi ger dig de bästa och mest njutningsfulla upplevelserna.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful