LELO Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

LELO Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 795,00 kr

1 449,00 kr

  Produktbeskrivning

  LELO Ida är den första fjärrstyrda parvibratorn i världen som kombinerar kraftfulla vibrationer och eggande rotationer. Kombinationen gav Ida en O Award i kategorin 'Outstanding Debut Product' år 2014, och den ser till så att ni kan få en ännu mer stimulerande och underbar upplevelse, ni njuter av och med varandra.

  LELO Ida är en parvibrator som bärs av kvinnan under sex och som stimulerar er båda. Vibratorn ägnar sig speciellt för kvinnor som föredrar fyllig stimulering, och den kan avnjutas utan partner om man föredrar det.

  Utvändigt skämmer den platta och rundade vibratorn bort klitoris med sköna vibrationer, som också kan kännas av partnern när ni ligger tätt omslingrade. Klitorisvibratorn är dubbelt så kraftfull som liknande parvibratorer för att kunna ge extra njutning. Samtidigt masserar den invändiga stimulator G-punkten med underbara, roterande rörelser, som även de stimulerar den givande partnern. Rotationerna påminner om dem som fås från en rabbitvibrator, men här i en lite lugnare utgåva. Upplevelsen har koordinerats perfekt, så att den invändiga stimulator skämmer bort er med samma rytm som den utvändiga klitorisvibratorn. Med andra ord ger LELO Ida er båda intensiv och njutningsfull stimulans, som ni kan njuta tillsammans, i samma takt oavsett vilket av de 8 kittlande programen ni väljer.

  LELO Ida har inbyggd SenseMotion teknologi som gör det lekande lätt att välja vilken stimulering ni vill ha. När ni använder ett av Idas två SenseMotion program kommer era rörelser nämligen kontrollera hastigheten och intensiteten i er stimulering. Om man håller fjärrkontrollen i vågrätt position är Idas stimulering mild och försiktig. Om den däremot hålls i lodrätt position kommer stimulansen att bli mer kraftfull. Själva parvibratorn kommer dessutom att pulsera/vibrera i takt med den rytm som du rör handen i, och du kan lätt hänga med i stimulansen, eftersom fjärrkontrollen vibrerar med samma rytm som klitorisvibratorn.

  Med LELO Ida får ni möjlighet att uppnå ännu bättre sexuella upplevelser tillsammans oavsett vart ni är. Vibratorn är nämligen både vattentät och uppladdningsbar, så ni har full frihet att njuta av varandra. En laddare, batteri till fjärrkontrollen och en liten tygpåse för förvaring ingår.

  Vi rekommenderar att ni använder ett bra, vattenbaserat glidmedel tillsammans med LELO Ida, samt att ni rengör den med varmt vatten och ev. en sexleksaksrengöring efter användning.

  Som om inte det var nog har LELO Ida år 2020 utsetts till Bäst i Test av tidningen Expressen. 

  Obs! Ida påminner väldigt mycket om LELO Tara, som också finns till här i shoppen. Skillnaden är att Tara inte är fjärrstyrd och att den har färre stimulerande program.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: 100 % vattentät, får sänkas ner i max 1 meter vatten.
  STORLEK: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm.
  RÄCKVIDD, FJÄRRKONTROLL: Upp till 12 meter (obs: Kan också användas utan fjärrkontroll)
  VIKT: 78 g.
  BATTERI, IDA: Li-ion 3,7 V 200 mAh (laddare ingår)
  BATTERI, FJÄRRKONTROLL: 2 x AAA till fjärrkontroll (ingår).
  VIBRATIONSTID: Upp till 2 timmar för Ida; upp till 10 timmar för fjärrkontrollen.
  LADDTID: 2 timmar
  STAND-BY TID: 90 dagar
  INTERFACE: 1 knapp på vibratorn, 3 knappar på fjärrkontrollen.
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.
  VIBRATIONSNIVÅ: 8 olika.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Älskar fjärrkontrollen Det här är en riktigt läcker vibrator. Personligen föredrar jag formen på We-Vibe under själva samlaget eftersom den här kan klämma åt lite, men jag älskar fjärrkontrollen och vibrationerna. Det är riktigt häftigt att fjärrkontrollen styrs efter ens rörelser istället för knappar. Det gör det enklare att bestämma hur vibrationerna ska bli. Jag tycker ofta med vibratorer att vibrationsmönstren kan bli lite förutsägbara men det är knappast ett problem med den här fjärrkontrollen. Väldigt sexigt när partnern styr den.
  5 4 1

  Du recenserar: LELO Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: