: Vi har öppet som vanligt och våra leveranstider har inte förändrats.

LELO Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Ida
 • LELO Ida
 • LELO Ida
 • LELO Ida
 • LELO Ida
 • LELO Ida
 • LELO Ida

LELO Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 795,00 kr

1 449,00 kr

  Produktbeskrivning

  Den nya LELO Ida är den första fjärrkontrollerade parvibrator i världen som kombinerar kraftfulla vibrationer och retande rotationer. Därför kan ni med Ida få en ännu mer stimulerande och underbar upplevelse samtidigt med att ni njuter varandra. Vibratorn ägnar sig speciellt för kvinnor som föredrar fyllig stimulering och den kan också avnjutas utan partner om man föredrar det.

  LELO Ida är en parvibrator som bärs av kvinnan under sex och som stimulerar er båda. Utvändigt skämmer den platta och rundade vibratorn henne klitoris med sköna vibrationer som också kan kännas av honom när ni är tillsammans. Klitorisvibratorn är dubbelt så kraftfull som liknande parvibratorer för extra njutning. Samtidigt masserar den invändiga stimulator hennes G-punkt i underbara roterande rörelser som också kommer att ge honom intensiv stimulering. Upplevelsen har koordinerats perfekt så att den invändiga stimulator skämmer bort er i samma rytm som den utvändiga klitorisvibratorn. Med andra ord ger LELO Ida er båda intensiva och njutningsfulla stimulanser som ni kan njuta tillsammans, i samma takt oavsett vilka av de 8 retande program ni väljer.

  LELO Ida har inbyggd SenseMotion teknologi som gör det lekande lätt att välja vilken stimulering ni önskar. När ni använder ett av Idas två SenseMotion program kommer era rörelser nämligen kontrollera hastigheten och intensiteten i er stimulering. Om man håller fjärrkontrollen i vågrätt position är Idas stimulering mild och försiktig. Om den däremot hålls i lodrätt position kommer stimulansen att bli mer kraftfull. Själva parvibratorn kommer dessutom att pulsera/vibrera i takt med den rytm som du rör handen i och du kan lätt hänga med i stimuleringen eftersom fjärrkontrollen vibrerar i samma rytm som klitorisvibratorn.

  Med LELO Ida får ni möjlighet att uppnå ännu bättre sexuella upplevelser tillsammans oavsett vart ni är. Vibratorn är både vattentät och uppladdningsbar så ni har därför full frihet att njuta varandra. En laddare, batteri för fjärrkontrollen samt en liten tygpåse för förvaring ingår.

  Vi rekommenderar att ni använder ett bra, vattenbaserat glidmedel tillsammans med LELO Ida och att ni rengör den i varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring efter användning. 

  Obs! Ida påminner väldigt mycket om LELO Tara som också finns här i shoppen. Skillnaden är att Tara inte kontrolleras med fjärrkontroll och har färre stimulerande prog.

  Prisvinnare: 2014 LELO Ida vann en O Award för 'Outstanding Debut Product'.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: 100 % vattentät, får sänkas ner i max 1 meter vatten.
  STORLEK: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm.
  RÄCKVIDD, FJÄRRKONTROLL: Upp till 12 meter (obs: Kan också användas utan fjärrkontroll)
  VIKT: 78 g.
  BATTERI, IDA: Li-ion 3,7 V 200 mAh (laddare ingår)
  BATTERI, FJÄRRKONTROLL: 2 x AAA till fjärrkontroll (ingår).
  VIBRATIONSTID: Upp till 2 timmar för Ida; upp till 10 timmar för fjärrkontrollen.
  LADDTID: 2 timmar
  STAND-BY TID: 90 dagar
  INTERFACE: 1 knapp på vibratorn, 3 knappar på fjärrkontrollen.
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.
  VIBRATIONSNIVÅ: 8 olika.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Älskar fjärrkontrollen Det här är en riktigt läcker vibrator. Personligen föredrar jag formen på We-Vibe under själva samlaget eftersom den här kan klämma åt lite, men jag älskar fjärrkontrollen och vibrationerna. Det är riktigt häftigt att fjärrkontrollen styrs efter ens rörelser istället för knappar. Det gör det enklare att bestämma hur vibrationerna ska bli. Jag tycker ofta med vibratorer att vibrationsmönstren kan bli lite förutsägbara men det är knappast ett problem med den här fjärrkontrollen. Väldigt sexigt när partnern styr den.
  5 4 1

  Du recenserar: LELO Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: