LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 1
 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 2
 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 3
 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 4
 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 5
 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 10
 • LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE 11

LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 395,00 kr

  Produktbeskrivning

  LELO Liv 2 är en liten G-punktsvibrator. Med en införbar längd på 10,2 cm, är Liv perfekt för nybörjare. Det som gör Liv perfekt för G-punktsstimulering är dildons böjda form.

  Välj mellan 5 olika (och tysta!) vibrationsmönster som kan vibrera med 6 olika hastigheter. För att få den mest njutningsfulla upplevelsen med Liv rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel, till exempel LELO's eget dryga vattenbaserade glidmedel med vårdande aloe vera extrakt.

  Liv är uppladdningsbar och du behöver aldrig bekymra dig över batterier. Dildon levereras i en diskret ask där laddare och en fin sidenpåse ingår.

  Korades till bästa G-punktsvibrator 2011 på Danmarks största onlinemagasin Ekstrabladet.dk.


  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast och silikon av hög kvalitet.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  STORLEK: 17,4 x 3,5 x 2,9 cm.
  STORLEK INFÖRINGSBAR DEL: 10,2 cm.
  VIKT: 92 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  VIBRATIONER: 5 mönster / 6 vibrationsnivåer.
  VARAR: Upp till 4 timmar.
  STANDBY-TID: Upp till 90 dagar.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Otroligt bra Super, verkligen grym kvalitet och känsla! Håller vad den lovar och mer därtill - alltid skönt och enkel att ha med sig överallt. Grymt bra köp!!
  5 4 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Lelo Liv G-punktsvubrator Jag har köpt min första G-punktsvibrator - Lelo's Liv. Efter att ha laddat Liv håller batterierna i ca två timmar, vilket är mer än tillräckligt. Den har fem olika vibrationsmönster och fem olika nivåer av styrka. För att ändra program/styrka trycker man på pilarna i den runda panelen. De lägre vibrationsstyrkorna är tysta och diskreta men när man kommer upp i de sista nivåerna låter den aningen mer.

  Jag vill börja med att säga att jag är väldigt nöjd med hur Liv ser ut, den är väldigt snygg. Du kan dessutom välja bland flera olika färger som gör produkten lite mer personlig. Storleken är praktisk och den har inte det minsta groteskt utseende. Ytan är len och produkten känns fräsch. Panelen lyser med ett svagt vitt ljus när du anväder den, vilket också känns modernt. Lelo skickade även med en liten påse med glidmedel men jag rekommenderar att du köper på dig så att du har så det varar. Lelo's Liv med tillbehör kom dessutom i en lyxig svart låda som jag är väldigt förtjust i. När du ska använda din vibrator öppnar du bara den fina lådan som lika gärna kunnat rymma ett smycke av något slag och sen börjar din stund - väldigt bra känsla.

  G-punktsvibratorn är väldigt enkel att använda. Du kan fort växla mellan olika program/styrkor och den rör sig smidigt iochmed det lena materialet. Det finns inga kanter som stör och inte heller skarvar på skaftet. En annan fördel är att Liv dessutom är vattentät, vilket är trevligt för den som vill använda sin vibrator i duschen. Efter användning är den väldigt lätt att göra rent med någon form av rengöring man får köpa till.

  Jag är supernöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera denna vibrator till alla nybörjare där ute!
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Liv 2 G-punktsvibrator -TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.