LELO Luna Kegel Pärlsystem

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Luna Kegel Pärlsystem 1
 • LELO Luna Kegel Pärlsystem 2
 • LELO Luna Kegel Pärlsystem 3
 • LELO Luna Kegel Pärlsystem 4
 • LELO Luna Kegel Pärlsystem 5

LELO Luna Kegel Pärlsystem

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

489,00 kr

  Produktbeskrivning

  Knipövningar med LELO Luna Pärlor kommer ge dig en bätte muskelkontroll i bäckenbotten, ökad känslighet samt mer intensiva orgasmer.

  Pärlsystemet Luna består av 2 set med 2 plastpärlor. 2 av pärlorna väger 28 g och de övriga 2 väger 37 g. Kombinera pärlorna som du vill genom at montera dem i "ramen" av silikon. De olika pärlorna låter dig bygga upp ditt motstånd över tid, ju starkare du blir.

  Med pärlsystemet, är det också möjligt att föra in bara en a pärlorna. Det kan vara en god idé för den som är nybörjare. Om du använder pärlorna för första gången, gör övningarna i liggande ställning. För in pärlorna och börja knipa runt dem.

  När du är tillräckligt stark, kan du gå omking med pärlorna. Städa huset, gör ärenden och träna din bäckenbotten på samma gång.

  Varje pärla har en silikontråd fäst vid sig. Använd detta för att försiktigt dra ut pärlorna efter att du tränat.

  För att underlätta införandet av pärlorna så mycket som möjligt, rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast och silikon av hög kvalitet.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  STORLEK: 8,9 cm x 3,5 cm x 1,6 cm. Längd silikonsnöre: Ca. 8,5 cm
  BOLLENS DIAMETER: 3,6 cm.
  VIKT: 2 bollar som väger 28 g/st och 2 bollar som väger 37 g/st.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Fel storlek Ännu en gång har Lelo tagit fram en högkvalitativ produkt. Otroligt bra kvalité, väldigt len och på samma sätt känns den välidgt rejäl.
  Däremot var dessa alldeles för lätta och stora för mig. Jag behöver inte anstänga mig för att hålla kvar dem , de bara gungar lite.
  Jag är 24 år, har relitivt stark bäckenmuskulatur och har ej fött barn.
  Planerar att bli på smällen inom kort, så dessa sparar jag!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Härliga Har bara använt dessa några gånger men gillar dem starkt! Sköna med bra tyngd och lätta att göra rent. Jag blir alltid lite upphetsad när jag använder dem och ser fram emot starkare orgasmer när jag tränat upp mig.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Resultat
  Underbara pärlor... Märker verkligen skillnad på mina orgasmer när jag har använt dessa. Jag tyckte mina orgasmer var intensiva innan så efter dessa blev det mindblowing!
  Använder dessa så ofta som möjligt, underbar känsla.
  I love Lelo.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Resultat
  Min flickvän älskar dessa! Roliga kulor som alltid får min flickvän våt. Hon brukar gå runt med dessa när hon städar och vi har alltid jättebra sex efteråt! Lätta att tvätta av och materialen känns bra!
  Rekommenderas av både mig och min flickvän
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Resultat
  Oh my god! Införskaffade denna produkt efter att ha läst Fifty shades. Blev inte besviken. Har testad både att använda dem som extra stimuli och de förstärker yttre stimuli något enormt. Sedan använde jag dem, dock till att börja med endast när jag varit hemma och gått omkring görandes hushållsgöromål. De ger en oerhörd välbehagskänsla som verkligen ökar livskvalitén. De ger en pulserande känsla, ökar hjärtslagen och behovet av mer stimuli. Man vill helt enkelt inte vara utan dem. Köp dem, ni kommer inte ångra er!
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Luna Kegel Pärlsystem

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.