LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 1
 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 2
 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 4
 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 5
 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 6
 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 7
 • LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE 8

LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 495,00 kr

1 335,00 kr

  Produktbeskrivning

  LELO Smart Wand är LELO's utgåva av den populära Magic Wand vibratorn, som även passar perfekt när du vill massera ömma muskler.

  Smart Wand Medium är inte bara en 1:a-klassig produkt vad gäller de pulserande vibrationerna, utan även vibratorns design håller toppklass. Precis som alla andra produkter från LELO, har den här vibratorn en både stilren och exklusiv design. Den är tillverkad av matt silikon och ABS-plast med en metallisk finish. En flott kombination, som ger vibratorn ett riktigt snyggt utseende.

  Du startar vibrationerna på sidan av skaftet, där du också ökar eller minskar styrkan med "+" och "-" knapparna. Med den tredje knappen i mitten kan du växla mellan vibratorns 8 olika mönster - både pulserande, milda och kraftiga. Som något utöver det vanliga har Smart Wand Medium dessutom en så kallad SenseTouch-teknologi, vilket innebär att vibratorn (på ett av de 8 mönstren) intensifierar vibrationerna när den rör vid och pressas mot kroppen.

  För att växla mellan SenseTouch och det vanliga vibratorläget, där du manuellt kan bestämma vibrationsstyrkan, ska du bara hålla den mittersta knappen intryckt i 3-5 sekunder.

  Wanden har dessutom en funktion i det vanliga läget, som ser till att stimulationen fokuseras mot vibratorhuvudet istället för skaftet. Det kan därför kännas som att vibrationerna minskar i styrka när vibratorn läggs mot huden, men oroa dig inte - de rumlande vibrationerna fortsätter med precis samma intensitet som tidigare.

  Smart Wand Medium utsågs till "Årets Bästa Lyxiga Sexleksak" vid AVN-awards 2012, och 2013 vann den dessutom en Red Dot Design Award.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 22 cm x 5,8 cm x 4,25 cm.
  VIKT: 155 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERI: Uppladdningsbart Li-Ion 500 mAh 3.7V.
  VIBRATIONER: 8.
  LJUDNIVÅ: Mycket tystlåten.
  VIBRATIONSTID:: Upp till 2 timmar.
  STANDBY-TID: Upp till 90 dagar.
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Fantastisk och dessutom snygg Min hund åt upp min nyinköpta Lelo Soraya som jag var väldigt nöjd med. Dock, denna passar mig ännu bättre eftersom jag blev störd av klitorisstimulator-delen på Rabbit-varianten (och på den vanliga rabbiten jag även köpt). Storleken är perfekt, formen är perfekt och för den G-punktsfokuserade är greppdelen och hela utformningen absolut enastående. Något knepigt att hitta rätt på knapparna men det lär man sig. Bästa köpet!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Supernöjd Det enda är att knapparna sitter lite tät när man vill öka vibrations hastigheten, så att det lätt att komma åt en oönskad vibrationsprogram. Annars så är den en jättebra produkt även som parleksak.
  5 5 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Önskar att den vore starkare Produkten är vad den lovar, jag skulle om jag fick välja igen valt den större och mer kraftfulla varianten. Upplevde denna som lite för svag. I övrigt är det en toppen produkt med hög kvalité.
  5 3 1

  Du recenserar: LELO Smart Wand Medium Magic Wand -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: