Lyxig Vaginal Spekulum

Klicka på en bild för att förstora den

Lyxig Vaginal Spekulum

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Luksus Vaginal Speculum är idealisk för dig som gärna vill experimentera med doktorslekar och andra fräcka rollspel. Spekulumet är bra om du vill undersöka en patient eller själv låta dig själv undersökas så att du kan uppleva en intensiv sårbarhet.

  Det läckra Lyxiga Vaginal Spekulumet är tillverkat av 1,5mm tjock, robust och rostfritt medicinskt stål och alla invändiga kanter har polerats så att spekulumet är mycket behagligt att använda. Spekulumets kanter är 3,9 cm höga och lätt böjda för att passa kvinnans anatomi. Det kan föras ca. 10,7 cm in och det kan skruvas upp till att vara ca. 10 cm öppet invändigt.

  Om du vill använda Lyxig Vaginal Spekulum för retande temperaturlekar kan du kyla ned eller värma upp det i vattenbad i 10 minuter före användning. Prova alltid temperaturen mot insidan av din underarm innan du använder spekulumet intimt

  Så här använder du Lyxig Vaginal Spekulum:
  Spekulumet förs in medan det är stängt och skruvas sedan upp till den önskade öppning. Vi rekommenderar att du använder ett silikonbaserat glidmedel tillsammans med Lyxig Vaginal Spekulum då det gör den mer behaglig att föra upp. Kom ihåg att alltid börja försiktigt när du leker med ett spekulum och bestäm evt. ett stoppord med din partner innan ni börjar.

  När du är klar med att använda vaginal-spekulumet bör du rengöra det grundligt med varmt vatten och evt en sexleksaksrengöring.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt Rostfritt stål.
  VATTENTÄT: Ja.
  MÅTT LÄNGD/DJUP, INVÄNDIG DEL: Ca. 10,7 cm
  HÖJD, INVÄNDIG DEL: 3,9 cm.
  HÖJD, TOTAL: Ca. 7 cm.
  LÄNGD, TOTAL: 15,5 cm
  JUSTERBAR: Kan öppnas upp till 10 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lyxig Vaginal Spekulum

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: