Elektrosex & Doktorslekar

Tänder du på kittlande, intensiva och extra kinky sexlekar? Då har du verkligen hamnat rätt. I vårt stora utbud av produkter för elektrosex och doktorslekar finner du massor av utrustning som kan göra din sexupplevelse ännu fräckare, ännu mer vild och ännu mer stimulerande. Bli chockad med elektrosex, eller blotta ditt allra innersta för din partner i en varsam doktorslek.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
CalExotics (1)
Clean Stream (3)
Dr. Laura Berman (1)
E-Stim (3)
ElectraStim (10)
Electroshock (5)
Fetish Fantasy (3)
Fifty Shades of Grey (1)
Fist It (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Kinklab (4)
Kiotos (10)
Master Series (12)
Mixed (4)
Mystim (34)
Nalone (1)
Nexus (1)
Obaie (2)
Oxballs (1)
Rimba (1)
Sex & Mischief (1)
Sinful (1)
Svakom (2)
WaterClean (1)
You2Toys (6)
Zeus (2)
Visa alla
Visa alla 118 produkter
Du har sett 48 av 118 produkter
Ladda fler

Elektrosex och doktorslekar - en annorlunda form av njutning

Vad innebär elektrosex?

Sex. De flesta har det, och eftersom du befinner dig i vår sexbutik gissar vi att du tillhör den aktiva skaran. Att du landat på sidan för just elektrosex och doktorslekar är eventuellt ett felklick, men förhoppningsvis beror det på en hälsosam dos nyfikenhet. Elektrosex ligger för många en bra bit ifrån vardagligt vaniljsex, men det är en oerhört stimulerande värld med många möjligheter. Men vad är det egentligen? Namnet låter kanske lite farligt, elektrosex. Varför i hela världen skulle man vilja blanda in elektricitet i sitt sexliv liksom? Det finns faktiskt en logisk förklaring.

Som erfarna electrosex entusiaster vet, påverkas kroppen mycket positivt av lagom mängder elektriska impulser. Likt vibrationer kan elektricitet påverka nerverna och bidra till allt från pirrande eller kittlande förnimmelser, till intensiva stickningar och muskelsammandragningar. Det är definitivt inte för alla, men om du gillar sinneslekar av olika slag är det definitivt värt att testa elektrosexleksaker. De ger en helt annan form av upplevelser än traditionella dildos och vibratorer, som du kan utforska ensam eller ihop med din partner. Och eftersom orgasmer ju faktiskt beror på muskelsammandragningar, kan elektrosex bli en oväntat intensiv upplevelse för er båda två.

Doktorslekar för vuxna

Hur många gånger har inte klyschan “ska vi leka doktor?” använts i filmer, komediserier och rentav ute på puben när timmen börjar bli sen? Det kan vara allt ifrån rakt av klyschigt till roligt på riktigt, men ofta sägs det förmodligen i en lättsam och relativt oskyldig kontext. För en del fetischister är doktorslekar dock en ytterst verklig förekomst, och definitivt inte något oskyldigt. Det är en nischad kink som använder sig av specifika instrument som dilatorer, lavemangsprutor och spekulum, för att ta dominanslekar till nya och annorlunda nivåer.

Återigen, elektrosex och doktorslekar är definitivt inget som alla tänder på, men det är heller inte något du ska skämmas över. Doktorslekar är en form av sexuellt rollspel. En del gillar att ta på sig sexiga kostymer för att gå in i rollen, men för många är det de olika erotiska tillbehören som verkligen får det att tända till. För det är en speciellt form av lekar vi talar om här. Alla former av dominans- och rollspelslekar bygger på förtroende, och doktorslekar är inget undantag. De instrument som används, vare sig det är en penisdilator som förs in i urinröret eller ett spekulum som används för att öppna upp vaginan eller anus, lämnar mottagaren väldigt blottad och sårbar. När man vågar överlämna sig själv i din partners händer på en sådan nivå, då kan man också komma att dela oerhört intima upplevelser.

Chockerande skönt

Med andra ord kan sex ta sig många, och ibland oväntade uttryck. Hos Sinful anser vi att allt sex som sker med samtycke och på ett säkert sätt är något positivt. Det är därför vi vill inspirera till bättre sex med sexleksaker, och det gäller när du vill ha elektrosex och doktorslekar också. På den här sidan hittar du massor av produkter, leksaker och tillbehör som du kan använda till elektro sex, eller när du vill “leka doktor” i klyschans mest intima och vuxna betydelse. Fördelen med att handla hos en väletablerad butik är att du kan känna dig trygg när det kommer till kvaliteten. För när det kommer till dina mest känsliga och intima områden, då vill du inte kompromissa med säkerheten. Alla produkter som säljs i vår webbutik är noga utvalda och kvalitetstestade, för att du ska kunna känna dig lugn och trygg.

Och du behöver inte oroa dig för att elektrosex ska göra ont heller. Det kan kännas smärtsamt, om du tycker om smärta som en del av din njutning, men det är på intet vis ett krav att du uppskattar denna typ av stimulans. Elektrostimulering handlar mer om att få en annan typ av stimulans, som påverkar kroppen på ett nytt och annorlunda sätt. Det kan göras både utvändigt och invändigt på kroppen, och du (eller din partner) kan bestämma intensiteten. Möjligheterna är således många, och din reaktion på denna nya upptäckt kan bli chockartad.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se