Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhetsbälte

Klicka på en bild för att förstora den

 • Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhetsbälte 1
 • Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhetsbälte 2
 • Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhetsbälte 10

Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhetsbälte

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 095,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du på jakt efter något att skämma bort din favoritslav med?

  Med kyskhetsbältet Rikers 2.0 24/7 från amerikanska Master Series kan ni expandera era BDSM-äventyr. Material och design gör det otroligt enkelt för honom att bära det så länge du vill innan du befriar honom.

  Buren i genomskinligt TPR-gummi sätts enkelt runt hans penis och garanterar att han inte får erektion vilket skapar en känsla som är både smärtsam och njutningsfull. Hålet i spetsen tillåter honom dock att urinera samtidigt som han har det på sig.

  De 3 utbytbara basringarna gör det möjligt att välja perfekt storlek eller nedgradera från stor, mellan till den allra minsta för att se hur han vrider på sig.

  Med sin unika inbyggda låsfunktion får du full kontroll över honom utan att behöva pilla med besvärliga hänglås. Perfekt att ha med på resan. Nycklarna är det enda som är i metall så att han obehindrat kan gå igenom säkerhetskontrollen.

  Detaljer

  MATERIAL: TPR-gummi, ABS-plast, metall.
  VATTENTÄT: Ja.
  INRE LÄNGD, PENISBUR: 5,7 - 7 cm.
  INRE DIAMETER, PENISBUR: 3,3 cm.
  DIAMETER, BASRINGAR: 5 cm, 5,3 cm och 5,7 cm.
  MEDFÖLJER: 2 metallnycklar.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Den är ok men inte mer än så En ok nybörjarbur, väl på plats är den bekväm att ha på sig, även under längre tid. De tre medföljande ringarna gör att man kan hitta en bra passform. Ringarna har däremot vassa kanter som man får se upp för när man tar på sig den. Det negativa är att "låset" i princip kan öppnas genom att vrida låscylindern med ett finger. Nyckeln är enbart till för att greppa tag och dra ut den.
  5 4 1

  Du recenserar: Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhetsbälte

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.