TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Master Series

Master Series erbjuder produkter av hög kvalitet som passar perfekt för dig som vill få ut så mycket som möjligt av ditt sexliv. Märket står bakom ett brett utbud av produkter som sträcker sig ända från bondage till dominans. På så sätt kan du vara säker på att Master Series kan erbjuda dig någonting som faller just dig i smaken.

Master Series - Dominanslek när den är som allra bäst

Av experter, för entusiaster

Master Series. Visst väcker namnet associationer? Det är inte direkt romantiska kvällar med rosor, champagne och varma bubbelbad man tänker på, men det är inte meningen heller. Här handlar det om en helt annan typ av begär, präglat av dominans, underkastelse och maktspel. Tycker du att Fifty Shades of Grey känns urvattnat och blaskigt, då passar Master Series nog dig perfekt.

Märket är en del av XR Brands, som enligt egen utsago är sexleksaksbranschens första tillverkare där expertis inom fetisch och BDSM möter design och fullskalig produktutveckling. Det finns säkert andra som gärna gör anspråk på samma titel, men det går inte att förneka att XR tillhandahåller högkvalitativa produkter som tilltalar entusiaster. Och det gäller såväl Master Series, som tillverkarens över fyrtio andra produktserier. Att en så pass storskalig producent valt att specialisera sig på fetisch- och BDSM-leksaker, även om de har andra typer av produkter också, ger i sig självt en viss tyngd till deras våghalsiga uttalande. Om de många priserna som de olika skapelserna fått genom åren inte är tillräckligt för att övertyga dig vill säga.

Master Series anger tonen

Men vad är det då som skiljer Master Series från alla de andra? Vad har de att erbjuda som andra XR-märken inte har? En viktig komponent är just känslan. Skaparna bakom såg en marknadsnisch som inte fick den uppmärksamhet den förtjänade, nämligen dominans. Äkta dominanslek, där en partner tar fullständig kontroll över den andre. Många associerar denna typ av lekar med bondage, men det är bara delvis korrekt. Att fysiskt ta kontroll över sin partner kan handla om att binda fast dem, men det kan även göras på betydligt mer subtila sätt. 

Ett kyskhetsbälte tar kontrollen över din partners kön och njutning, medan en gagball låter dig bestämma när hen kan och får tala, bara för att ge ett par exempel. Master Series vänder sig till dominansentusiaster som värderar den mentala delen av dessa lekar minst lika högt som den fysiska. Men precis som namnet antyder, så handlar det om mer avancerade produkter för masters, mästare. Att som nybörjare ge sig i kast med urinrörsstimulering, CBT och liknande kan snabbt bli både överväldigande och rent av farligt.

De tre gyllene S:en

Det är precis därför som Master Series själva poängterar vikten av att BDSM-lek alltid ska vara ‘säker, sund och med samtycke, eller ‘safe, sane and consensual’ på engelska. Därmed inte sagt att du ska hålla dig borta, tvärtom! Du ska bara se till att du börjar utforska de kinks som tilltalar dig på rätt sätt, så att du får en fantastisk upplevelse som ger mersmak. Ett bra sätt att göra det på är med kvalitetsprodukter som dessa, men det kan också vara bra att hitta någon som kan visa vägen. Tar du det bara lugnt och försiktigt kan du kliva in i en helt ny värld fylld av njutning och nya, sensuella upplevelser. Så återstår bara frågan, vill du dominera eller domineras? 

Faktum är du inte ens måste välja. En del tilltalas uteslutande av den ena sidan av spektrat, medan andra gillar att variera sina upplevelse beroende på vem de är samman med. Det finns inga rätt och fel, så länge som det du gör känns upphetsande och njutbart. Fortsätt upptäcka, var nyfiken och låt ingen annan bestämma vad du ska göra. Såvida det inte är din Master förstås.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL