Mystim Pubic Enemy No1

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim Pubic Enemy No1 1
 • Mystim Pubic Enemy No1 2
 • Mystim Pubic Enemy No1 3

Mystim Pubic Enemy No1

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 195,00 kr

  Produktbeskrivning

  Mystim Pubic Enemy No1 är det idealiska kyskhetsbältet för dig som gärna vill kombinera dominanslekar med elektrosex. Som de första på marknaden har Mystim nämligen tillverkat ett kyskhetsbälte som kan avge elektrostimulering för en ännu mer intensiv och retande upplevelse.

  Med Mystim Pubic Enemy No1 kan bäraren hållas instängd så länge nyckelbäraren önskar det och låsa kyskhetsbältet med metallhänglåset är det enbart nyckelbäraren som bestämmer när bäraren släppas fri. Kyskhetsbältet kan ev. användas som vanligt kyskhetsbälte som ansluts till en elektroapparat om bäraren ska disciplineras eller straffas.

  Mystim Pubic Enemy No1 är 7,7 cm djup och 3,8 cm bred invändigt. Den bakre delen kan justeras från 14-16 cm i omkrets.

  Prisvinnare: Mystim vann en Erotixxx Award 2013 som årets mest innovativa produktserie på grund av bland annat Pubic Enemy No1.

  Så här använder du Mystim Pubic Enemy No1:
  Vi rekommenderar att du börjar med att påföra lite vattenbaserat glidmedel på din penis så att det blir lättare att montera penisburen. Var dock uppmärksam på att buren ska sättas på medan penis är i slakt tillstånd.

  Öppna därefter den svarta, justerbara bakre delen och sätt den vid penisroten bakom pungkulorna. Stäng den bakre delen tills du har hittat den omkretsen som passar dig bäst och för in den genomskinliga låsdelen medan den svarta tippen är vänd inåt. På så sätt låser man den bakre delens omkrets.

  För därefter penisburen upp runt din penis och lås buren med hänglåset av metall som ingår. Du kan eventuellt justera avståndet mellan den bakre delen och penisburen med de tre spacers (avståndsdelar) så att Mystim Pubic Enemy No1 passar dig bäst möjligt.  

  Anslut Mystim Pubic Enemy No1 direkt till din elektroapparat med apparatens kablar. Vi rekommenderar att du alltid skruvar ner din elektroapparat innan du startar den och att du sedan gradvist ökar intensiteten tills du når den önskade intensiteten.

  Mystim Pubic Enemy No1 Elektro Kyskhetsbälte innehåller:
  1 genomskinlig elektropenisbur, 1 justerbar bakre del, 1 låsdel som är 4 mm tjock, 3 st. spacers (avståndsdelar) som är 4 mm tjocka var,10 små namnskyltar,1 metall hänglås med två nycklar, 5 engångshänglås av plast,1 snygg svart förvaringsask, 2 glidmedel brev av 2 ml var, samt 1 instruktionsbok.

  Obs! För att använda Mystim Pubic Enemy No1 för elektrosex ska du använd en elektroapparat som t.ex. Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat eller ElectraStim ElectraPads Elektro set. Elektro Apparat säljs separat.

  Detaljer

  MATERIAL: Hård plast 
  DJUPMÅTT/ INVÄNDIG LÄNGD: 7,7 cm.
  INDVÄNDIG BREDD: 3,8 cm
  OMKRETS, BAKRE DEL: 14-16 cm.
  TJOCKLEK, SPACERS: 4 mm pr. styck.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  PASSAR FÖR: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och ElectraStim ElectraPads Elektroset.
  INNEHÅLLER: 1 penisbur, 1 justerbar bakre del, 1 låsdel, 3 spacers, 10 namnskyltar,1 metall hänglås med två nycklar, 5 engångshänglås av plast, 2 små glidmedel, 1 instruktionsbok och 1 förvaringsask.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Pubic Enemy No1

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.