Nexus Anal Starter Kit

Klicka på en bild för att förstora den

 • Nexus Anal Starter Kit produktbild 1
 • Nexus Anal Starter Kit produkt i hand 50
 • Nexus Anal Starter Kit bild på förpackningen 90

Nexus Anal Starter Kit

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

489,00 kr

  Produktbeskrivning

  Nexus Anal Starter Kit är ett läckert analplugg-set för dig som gärna vill ha en blid introduktion till anal stimulering. Setet har en ergonomisk korrekt formgivning och är lämplig för både kvinnor och män.

  Nexus Anal Starter Kit innehåller tre analpluggar av svart silikon som du kan använda allt efter hur erfaren du är. Om det är första gången du provar anal stimulering rekommenderar vi att du börjar med den minsta analpluggen och först använder den mellersta pluggen när du har vant dig vid känslan och är redo för mer fyllig stimulering. Om du redan har erfarenhet med anal stimulering kan du börja med den mellersta pluggen.

  Du får den bästa starten med Nexus Anal Starter Kit om du använder de tre analpluggarna tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel då det kommer att göra dem mer behagliga att föra upp. Efter användning rengöras Nexus Anal Starter Kit med varmt vatten och ev. en sexleksaksrengöring.

  Mått för Nexus Anal Starter Kit, exklusive fot:
  Small: 6 cm x 2,24 cm. Medium: 7,3 cm x 3 cm. Large: 8 cm x 3,5 cm. Alla tre analpluggar är ovala och bredden har mätts på det bredaste området.

  Obs! Nexus Anal Starter Kit är en ny vibratorlös utgåva av Nexus G-Play Trio set som också kan köpas här i shoppen. 

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT, SMALL: 2,24 cm x 6 cm (exkl. fot)
  MÅTT, MEDIUM: 3 cm x 7,3 cm (exkl fot)
  MÅTT, LARGE: 3,5 cm x 8 cm (exkl fot)
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Nexus Anal Starter Kit

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.