NEXUS

NEXUS producerar i första hand sexleksaker avsedda för anal stimulering. Deras produkter riktar sig till män, kvinnor och par, och är kända för sin kvalitet och hållbarhet. Då de är gjorda av silikon är sexleksakerna mycket flexibla, mjuka och lätta att använda.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 45 produkter
Du har sett 45 av 45 produkter

Nexus - snygga sexleksaker av hög kvalitet för analt nöje

Nexus: Brittiska lyxleksaker

Nej, det är inte din Android-telefon vi talar om här, utan namnet på ett extremt populärt och lyxigt märke som specialiserar sig på att utforma produkter för något annat än den del av din kropp (om du förstår vad jag menar) som vetter mot himlen. Brittiska Nexus grundades 2005 med ett mål i åtanke; att producera vackrare, bättre och snyggare (och robustare) sexleksaker för män. Grundarna kände att det fanns ett behov av leksaker för män med samma utbud som det nu stora utbudet av sexleksaker för kvinnor.

Nexus stora genombrott kom 2007, bara två år efter att det Londonbaserade företaget grundades. Och även om vi redan är i kategorin namnöverlappning var det lanseringen av Excel-produkten som verkligen satte Nexus på kurs mot stjärnorna. Ja, Excel. En revolutionerande - och därefter prisbelönt - prostatastimulator, utformad i enlighet med den manliga anatomin och avsedd att massera och kittla den manliga P-punkten. Idag har Nexus, som består av ett dedikerat team av designers och ingenjörer, etablerat sig som en av marknadens främsta utvecklare av analleksaker.

Nexus sexleksaker kan också användas av kvinnor

Vibro var Londontillverkarens nästa tillskott till produktlinjen, som minst sagt tog marknaden med storm. Vibro var en Nexus sexleksak med riktig sci-fi-potential; prostatastimulatorn hade utrustats med ett unikt mikrochip med fem inbyggda vibrationsmönster som kunde ta anal njutning till svindlande nya höjder. Och Vibros skaft hade inte bara lockande spår för att fördubbla penetrationsupplevelsen, utan de smarta ingenjörerna hade också utvecklat en liten rund metallkula som kittlade och smekte skrevet tills den lyckliga användaren exploderade i en vild orgasm. Uh la la.

Nexus framgång var uppenbar, men den sofistikerade sexleksaken, som ursprungligen skapades för män, upptäcktes snabbt av analälskande kvinnor runt om i världen. Märkets breda attraktionskraft kan förmodligen tillskrivas dess raffinerade användning av patenterad teknik i kombination med funktionalitet och hållbara material. Men framför allt är varumärkets estetiska designuttryck viktigt. Nexus användning av smakfulla, ergonomiska former som nästan får leksakerna att se ut som en skulptur har utan tvekan bidragit till att varumärket har en så snabbt växande kvinnlig fanskara att det nu har lanserat ett helt sortiment av Nexus sexleksaker för kvinnor.

Köp Nexus Revo och andra populära leksaker hos Sinful

Oavsett om du är singel eller ihop, letar efter leksaker att använda för en stygg intim stund i ditt eget sällskap eller letar efter den rätta utrustningen för att ge ditt sexliv en kinky vitaminboost, bör du (eller ni) skynda dig att utforska vårt fantastiska utbud av Nexus-produkter.

Självklart erbjuder vårt sortiment underbara analäventyr för honom, henne och dig. För honom som vill ha en upplevelse utöver det vanliga kan vi definitivt rekommendera Nexus Revo Stealth, som är en vidareutveckling av den populära Nexus Revo 2 Prostate Massage Vibrator. Revo Stealth kan både vibrera och rotera, kan styras via en trådlös fjärrkontroll och är idealisk för mannen som drömmer om intensiv prostatamassage.

För henne rekommenderar vi Nexus G-play Medium, som upprepade gånger har röstats fram som testvinnare både i Danmark och i resten av världen. G-play är en riktig allround analvibrator som som bonus även kan användas vaginalt för att stimulera klitoris, bröstvårtor och skrevet. Kom ihåg att Sinful erbjuder blixtsnabb och diskret leverans från dag till dag om du beställer före 21.00 på vardagar. Detta är bara några av anledningarna till att över 250 000 nöjda kunder har gett oss toppbetyg på Trustpilot.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se