Nexus Sparta Prostata Massager

Klicka på en bild för att förstora den

 • Nexus Sparta Prostata Massager 1
 • Nexus Sparta Prostata Massager 2
 • Nexus Sparta Prostata Massager 3
 • Nexus Sparta Prostata Massager 4

Nexus Sparta Prostata Massager

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Den stora sexleksakstillverkaren Nexus fortsätter att överraska oss med grymma och exklusiva produkter för prostatamassage, och Nexus Sparta är det allra nyaste tillskottet i familjen.

  Nexus Sparta Prostata Massager och dess utformning har tagits fram för att kunna stimulera dig där bak till det yttersta. Längst ut på Sparta sitter en rörlig kula som stimulerar din prostata (eller P-punkt som den också kallas). Kulans rörelse liknar den du gör med ditt finger då du säger "kom hit" och förföriskt vinkar till dig någon.

  Kulan kan dock röra sig på 5 olika sätt och vi rekommenderar att du använder Nexus Sparta tillsammans med lite vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse. Dess botten är bredare än resten av produkten för att förhindra att den inte kommer för långt in. Det finns även ett litet handtag på bottenstycket som hjälper dig att styra stimuleringen i önskad riktning.

  Sparta är uppladdningsbar och laddas med hjälp av den medföljande USB-laddaren. Efter en full laddning kan Nexus Sparta Prostata Massager användas för flera timmar av fantastisk njutning.

  Den är gjord av 100 % medicinskt silikon och du rengör den enkelt med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  MÅTT: 12,9 cm lång (varav 9,5 cm kan föras in), 3 cm på den bredaste delen.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: Uppladdningsbar. En USB-laddare medföljer.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Nexus Sparta Prostata Massager

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.