OhMiBod LoveLife Flex Knipkulor -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • OhMiBod LoveLife Flex Knipkulor -PRISVINNARE 1
 • OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler
 • OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler
 • OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler
 • OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler
 • OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler
 • OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler

OhMiBod LoveLife Flex Knipkulor -PRISVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

469,00 kr

  Produktbeskrivning

  OhMiBod LoveLife Flex är ett exklusivt set knipkulor bestående av 3 knipkulor i olika storlekar och med olika vikter som kan hjälpa dig med att få en starkare och sundare bäckenbotten. De flesta kvinnor får också större sexlust och mer intensiv känslighet i deras underliv om de tränar deras bäckenbotten ofta och knipövningar rekommenderas av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer.

  LoveLife Flex från Ohmibod har tillverkats av silikon som ger kulorna en mjuk och len yta som är behagliga att använda. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med OhMiBod LoveLife Flex då det kommer att göra knipkulorna lättare att föra upp och ta ut igen när du är klar med knipövningarna.

  PRISVINNARE: 2014 vann OhMiBod en RED Dot design award för LoveLife seriens produktdesigns.

  Det stora Flex-hjärtat är den bäckenbottenkulan du ska börja med. Den har en låg vikt och är större i storleken vilket gör den lättare att hålla på plats. Invändigt har den en geishakula som får knipkulans tyngdpunkt att växla när du rör dig. På så sätt aktiveras musklerna i bäckenbotten och du får en mer effektiv bäckenbottenträning. 

  Det lilla Flex-hjärtat används när det stora hjärtat inte längre utmanar dig. Detta hjärtat är mindre i storleken och har en högre vikt än det första hjärtat vilket gör den lättare att hålla på plats och är på så sätt mer utmanande.

  De två ihopsittande hjärtan är de tyngsta knipkulorna och de som är svårast att hålla på plats. Det är därför den kulan du ska välja när du har byggt upp tillräcklig styrka i ditt underliv och du vill ha störst möjlig utmaning.

  Så här använder du OhMiBod LoveLife Flex Knipkulor:
  Börja med att föra upp den lättaste kulan och kläm runt den i 5 sekunder, paus. När du gör knipövningarna är det viktigt att du slappnar av ordentligt. Du ska börja knipövningen bak vid anusingången, flytta knipet fram mot slidmuskulaturen och sist, försöka att dra in naveln mot ryggen. Övningarna kan göras 3x10 gånger 3-5 gånger i veckan. 

  När musklerna i ditt underliv har blivit starkare och den lättaste kulan inte längre är utmanande kan du istället använda den mellersta kulan och göra övningarna i 10 sekunder, efterföljt av 10 sekunders paus. Om du vill och om det känns rätt för dig kan du göra övningarna dagligen.

  Efter användning rengörs OhMiBod LoveLife Flex med varmt vatten och evt en sexleksaksrengöring.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  NR.1: 35 g. Diameter: 3,2 cm. Längd silikonsnöre: 9 cm
  NR.2: 45g. Diameter: 2,8 cm. Längd silikonsnöre: 9 cm
  NR.3: 82g. Diameter: 2,8 cm. Längd silikonsnöre: 9 cm
  VATTENTÄT: Ja.
  TILLBEHÖR: 1 st. satinpåse.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: OhMiBod LoveLife Flex Knipkulor -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.