TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

OhMiBod

OhMiBod erbjuder otroligt läckra kvalitetssexleksaker, med innovativ design och prisvinnande teknologi, till kvinnor, män och par. Alla produkter är tillverkade i material av hög kvalitet, och många av dem har en funktion där de kan vibrera i takt till musik. Med OhMiBod kan du få helt nya orgasmiska upplevelser i takt till din favoritmusik.

OhMiBod ger dig sköna vibrationer med många lekmöjligheter

Möt OhMiBod - Märket bakom världens första appstyrda vibrator

Julen 2004 är en högtid det amerikanska paret Suki och Brian Dunham aldrig kommer glömma. Det året gav Brian nämligen sin fru de två saker hon önskat sig allra mest, en iPod och en vibrator. När Suki såg de två presenterna slogs hon av en tanke: Kan man kombinera en vibrator med en iPod, för att skapa en helt ny unik upplevelse? Det var inte långt från tanke till handling, och ganska snart lanserades OhMiBod på marknaden. Paret byggde tillsammans upp den lilla firman, med uppdraget att ge andra par nya möjligheter för stimulering, intimitet och inte minst fräck lek.

OhMiBod är idag ett framgångsrikt märke, med ett stort utbud av produkter i sitt sortiment. Gemensamt för dem alla är att man märker av Suki och Brians passion och kärlek, inte bara till deras arbete utan också till varandra. Oavsett om du har en partner eller inte så kan OhMiBod-produkterna bidra till att du får ett ännu bättre, skönare och mer experimenterande sexliv. Alla produkter är tillverkade i kvalitetsmaterial, där varje detalj är noga genomtänkt, både vad gäller designen, funktionen och teknologin bakom produkterna.

Perfekt till fräcka parlekar

Det är inte en slump att namnet OhMiBod liknar det engelska uttrycket Oh My God, för du store tid, produkterna har mycket att erbjuda. Brian och Suki har kommit långt sedan den första vibrator som kunde styras via en iPod-app; idag kan många av deras produkter kontrolleras via en app eller fjärrkontroll. Med en fjärrkontrollerad eller appstyrd leksak kan du ge din partner full kontroll över din njutning. Om ni är extra fräcka kan ni använda en trådlös klitorisvibrator ute i offentliga miljöer, för en diskret, men extra kittlande upplevelse.

Efter framgången med appstyrda och fjärrkontrollerade parvibratorer, började OhMiBod utvidga sitt sortiment - och tur var väl det. Numera är deras vibratorer, penisringar och knipkulor några av de mest prisvinnande erotiska produkterna på marknaden. Produkterna har vunnit priser både för sin innovativa design, men också för den nyskapande teknologin som ligger till grund för dem. Sedan de startade företaget, har Brian och Suki kontinuerligt arbetat med att förbättra appen OhMiBod Remote, som idag anses vara en av de bästa och mest användarvänliga apparna på marknaden.

Hitta din favorit eller skapa egna vibrationsmönster med appen

Med OhMiBod-appen får du flera sköna och spännande möjligheter. I Rhytm-programmet kan du välja ett förinstallerat vibrationsmönster, som tagits fram baserat på noggranna tester av teamet bakom märket. Du kan också välja att tillverka ditt eget vibrationsmönster i Touch-programmet, eller tala in ett sött och personligt meddelande i Voice-programmet, som sedan omvandlar ljudvågorna till vibrationer. OhMiBod har tänkt på allt och paret Dunham är garanterat långt ifrån färdiga med att utveckla nya spännande produkter, som ger större möjligheter för njutning.

Om du känner dig överväldigad av de stora utbudet, eller osäker på vilken produkt du skulle få allra mest glädje av, är du välkommen att kontakta kundtjänst. Vi sitter redo bakom telefon och skärm för att vägleda och ge dig råd. Vill du likt Brian ge din fru en vibrator i present, men är osäker på vilken? Kontakta oss. På Sinful.se har vi bred kunskap om alla våra produkter och märken, som vi mer än gärna delar med dig. Allt för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du köper sexleksaker, oavsett om du köper OhMiBod eller inte.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful