Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg var 1

Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill du reta och stimulera din partner? Då är Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg ett bra val.

Perfekt till par som vill experimentera med nya sätt att ge varandra njutning på. Med fjärrkontrollen kan din partner styra de sköna vibrationerna till bådas glädje.

Vibratorägget har 10 effektiva och kraftiga vibrationsnivåer som du enkelt växlar mellan på fjärrkontrollen, oavsett om du använder den själv eller om du låter någon annan styra.

Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg är tillverkat i ABS-plast och är ftalatfritt. Det drivs med 3 AAA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön
Johanna - 19. mar. 2022
Den är skön å härlig.. har svårt å få orgasm men den hjälper till bra med de..
Världsklass
Mikael - 22. feb. 2022
Magisk
Vibrator
Conny - 22. nov. 2021
Denna fungerade tyvärr inte. Sinful gav mig presentkort för besväret direkt!
Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg
Emma - 10. mar. 2021
Har ägget i mig nu. Haft de i ca 15 min. Visst är den äggande, men en leksak som mer passar förspel. Men för den lilla summan helt okej.
Ja tack!
... - 10. feb. 2020
En helt underbar sex leksak som fungera utmärkt både med eller utan min partner! Både jag och min partner får mycket nyttigt av att använda den, den är lätt att använda under sex och min partner har de enkelt att höja eller sänka vibrationerna vilket ger mycket glädje att kunna använda den tillsammans, den fungerar väldigt bar för dom kvällarna man är ensam eller för spontan sex, enkel att bära med sig och väldigt tyst för dom som gillar offentlig retande med sin partner. Sladden är ibland lite kort och dom högre nivåerna drar väldigt mycket batteri kraft (se till att ha extra batteri)
Helt ok
Kent - 23. jan. 2020
Produkten i sig var utmärkt, men vibratorn vi fick har en sladd som glappar. Jobbigt att behöva rätta till sladden och hålla i den för att vibratorn ska gå igång.
Här ska testas
Felix - 29. dec. 2019
Efter allt bra jag hört om denna tror jag att det är värt att köpa o testa. Vill ju göra tjejen glad
prisvärd och underbar.
Peter - 23. dec. 2019
Frun använde den till solo lekar och gemensamt hade vi Bdsm. Sladden gör att man kan ge vibrationer till din partner när den minst anar det vilket leder till spänning och förväntningar. Med tanke på priset blev vi chockade att den va så stark och gav så många variationer.
Fantastisk!
Felix - 16. dec. 2019
Helt fantastiska vibrationer! Älskar att det finns så många olika vibrationsmönster att välja på, och att man kan få riktigt kraftfulla vibrationer. Denna kommer användas flitigt ;)
Köööp den!
Marie - 10. sep. 2019
Herregud säger jag bara.. den är helt underbar! Jag var väldigt skeptisk till en början, men shit vad jag blev överraskad. Den är så bra, kraftfulla vibrationer och helt otroliga mönster. För sin storlek är den värd varenda krona!!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful