TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
beGLOSS Perfect Shine Premium Spray 250 ml var 1

beGLOSS Perfect Shine Premium Spray 250 ml

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

399,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Ta hand om din fetischoutfit med Perfect Shine Premium Spray från beGLOSS, som både vårdar och skyddar samtidigt som den ger en långvarig, spegelblank shine. Det är den perfekta allt-i-ett-produkten inom latexvård; du bestämmer själv om du vill tvätta plagget i Perfect Shine eller bara fräscha upp det lite.

För att tvätta, doppa latexplagget i en blandning bestående av 15 ml Perfect Shine per 5 liter vatten. Rör om i vattnet, så att du är säker på att hela ytan behandlas, och häng därefter upp plagget på tork. Om det är hårt vatten där du bor, är det viktigt att du torkar bort eventuella droppar innan de torkar in. För extra glans kan du med fördel putsa din outfit med en dammfri trasa, t.ex. den specialutvecklade trasan beGLOSS Wipe Polish, som kan köpas separat.

Utöver att ge perfekt glans, förhindrar behandlingen med beGLOSS även att plagget klibbar ihop när det inte används. Det gör samtidigt materialet extra mjukt och förlänger hållbarheten och kan användas till alla typer av latex- och gummiprodukter.

Tips! Förpreparera din beGLOSS-trasan med lite Perfect Shine och lägg den i handväskan som du tar med till klubben eller fetischfesten, så att du alltid är redo att ge din latexoutfit en uppfräschning.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL