Fetishkläder

Oavsett om du saknar inspiration till en privat, sexig fetishkväll eller om du förbereder dig för årets stora fetishfest, har vi på Sinful det du letar efter. Våra fetishkläder inkluderar bl.a. fräcka fetishklänningar och läckra masker för alla tillfällen, samt naturligtvis andra tillbehör som är perfekta när du vill skapa en spännande outfit. I vårt utbud av fetishkläder är det framför allt material som lack och latex som dominerar.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amorable (1)
BeGloss (5)
Black Level (24)
Cottelli Collection (16)
Fever (2)
Fist It (1)
Late X (32)
Master Series (3)
Maze (1)
Mister B (8)
Mixed (4)
Music Legs (1)
NEK (4)
Noir Handmade (25)
Obaie (3)
Obsessive (1)
Rimba (1)
Sharon Sloane (3)
Spartacus (2)
Sportsheets (1)
Strict Leather (2)
SvenJoyment (26)
Vivishine (6)
Zado (3)
Visa alla
Visa alla 176 produkter
Du har sett 48 av 176 produkter
Ladda fler

Utmanande och sofistikerade fetishkläder

Vad är fetishkläder?

Du har säkert hört ordet “fetisch” förut, men vet du egentligen vad det betyder? Fetisch betyder att man har sexuell dragning till något annorlunda. Det kan t.ex. vara ett objekt eller ett material som kan ha en stor sensuell dragningskraft för individen, men som generellt inte brukar räknas som något sexigt. Således kan det röra om många olika saker, men fetisch förknippas ofta med BDSM och erotisk dominans - alltså bondagelekar och rollspel - där det ingår att använda rekvisita, så som piskor, rep, halsband och så kallade fetishkläder. Fetishkläder för sexlekar är vanligtvist gjorda av material som lack, läder, wetlook och latex, vilket ger dig en sexig och lite farlig look. Ett av de mest populära materialen vad gäller fetishkläder är just latex. Latexkläder har vunnit en speciell plats i fetishutentusiasters hjärtan eftersom materialet smyger sig tätt intill kroppen och ger en glänsande, förförande och kinky look. Eftersom de ger ett speciellt attribut att fokusera på, anser många också att fetishkläder gör det lättare att gå in i rollen som mästare eller slav.

Utforska vårt stora urval av klänningar, korsetter, kostymer, underkläder, masker, catsuits, strumpor och mycket, mycket mer. Hos Sinful hittar du fetishkläder och sexleksaker i långa rader, alltid av kittlande, exklusiva material till olika typer av fräcka lekar. Här finns kvalitetsprodukter från alla de kända märkena, bl.a. danska Obaie, som levererar massor av läckra BDSM-tillbehör.

Vad vill du använda till dina lekar?

Väldigt många av oss lurar på fräcka fantasier som involverar något som kanske kan ses som lite utöver det vanliga. Vi är alla olika - och tack och lov för det! Kanske tillhör du dem som i hemlighet går runt och drömmer om att din partner ska ta dammvippan där hemma och städa iförd en riktigt sexig kostym? Eller har du fantiserat om att bli bunden vid händer och fötter, och låta dig smiskas till extas med en flogger eller paddel?

Hos Sinful älskar och hyllar vi alla sexuella fantasier, finurliga fetischer och färgglada preferenser. Det är därför vi har satt ihop ett fantastiskt sortiment av fetish-, latex- och lackkläder som lägger fokus på alla våra underbara kunder - oavsett hur högt upp eller långt ner på kinkyskalan de ligger. Är du på jakt efter en enkel och sofistikerad stringtrosa, då har vi garanterat en på lager som faller dig i smaken. Föredrar du fetishkläder av det mer avancerade slaget har du möjlighet att utforska vårt enorma utbud av korsetter, huvor och BDSM-masker, kompletta kostymer, grenlösa trosor med tillhörande BH:ar, underdelar med penissleeves på, och mycket mer. Här finns catsuits och bodies för festliga tillfällen, eller t-shirts och höfthållare för heta hemmakväller. Vi vågar nästan lova att oavsett vem du är, så kan du hitta något i vårt sortiment.

Hitta din nya outfit hos Sinful

Oavsett om ni tänker göra er redo för en fräck, privat kväll i sovrummet eller delta i ett kinky evenemang utanför hemmet, så är jakten på den perfekta outfiten snart över. Vårt sortiment här hos Sinful är både omfattande och mångfaldigt, eftersom vi vill att du ska kunna hitta precis det som passar för ditt allra vildaste behov. 

Vi vet såklart att det kan kännas lite rörigt att leta sig fram till rätt fetishkläder i den stora sexdjungeln, och vi är ju dessutom Skandinaviens största erotiska webbshop. Det innebär att du kan vara säker på att vi har det som matchar, men gör det inte alltid lättare att hitta rätt. Därför har vi också sett till att ha en informativ och kompetent kundserviceavdelning, full av experter som är redo för att hjälpa dig. Alla våra medarbetare kan snabbt och lätt guida dig hela vägen från förbjuden fantasi, via snabb leverans, till kunnig vägledning med tips och tricks på hur du underhåller dina nya fetishkläder. Alla frågor välkomna, så var inte blyg.

Om du blir frestad att starta ett helt nytt kapitel i ditt liv, där du kan förverkliga alla dina fetischfantasier, då är Sinful helt klart den rätta platsen att börja på. Och du behöver såklart inte vänta länge, för vi har nämligen fixat fram snabb och ytterst diskret leverans. Med andra ord kommer dina nya fetishkläder snart levereras hem till dig, utan att någon kan ana vad som gömmer sig i paketet.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se