Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibrator var 1

Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

BonBons bulletvibrator är en diskret liten klitorisvibrator som är mycket effektiv. Även om den är liten så stimulerar den din klitors med kraftiga vibrationer.

Vibratorn är perfekt att ha med på resande fot. Bulletvibratorn har en stilren design och har även en mjuk yta som gör den mycket behaglig att använda. Den sätts igång genom att man trycker på en liten knapp i änden och har endast en hastighet.

Använd den ensam eller låt din partner stimulera dig med den. Vibratorn använder 3 st. LR44-batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Små men kraftiga, kittlande vibrationer?
Maria - 20. feb. 2022
Did not do it for me. Intensiva men små vibrationer? Kom ej :/
Kraftfull men högljudd
Jennifer - 28. dec. 2018
Trots att den bara drivs med 3 små batterier så är den förvånansvärt kraftfull, hade cerkligen inte väntat mig det! Smidigt och bra storlek. DOCK är den långt ifrån tystgående. Vet inte om det är jag som har hög standard vad det gäller ljud, men den har helt klart högst ljudnivå utav alla mina leksaker. Letar du någonting tyst och diskret så skulle jag avråda från att köpa den här. Men om du prioriterar lättanvänt, litet och hyfsat bra styrka så blir du nog nöjd!
Åhhh
Helene - 6. may. 2021
När jag packade upp den tyckte jag inte att den var så liten, på bilden såg allt mycket större ut. Men jag blev förvånad.. Det tog lite mer än 5 minuter, sedan fick jag min första orgasm ... Kan definitivt rekommenderas.
0
Nybörjare
Nybörjaren - 13. nov. 2020
Som nybörjare är detta fantastiskt, även om den bara har en rytm – som är konstant. Om du hittar rätt kan du lätt få orgasm av den. Den är inte särskilt tyst, men det är inget ljud som irriterar – men man skulle inte kunna ta med den till jobbet och ha kul på toaletten om det var planen.
0
Superfin vibrator för priset
Lise - 10. dec. 2019
Vibratorn är liten och diskret – lätt att ha med sig och lätt att använda vid samlag med en partner, vilket enligt mig är det mest rekommenderade sättet att använda produkten på, även om den såklart också kan användas ensam. Vibrationerna är förvånansvärt starka och den låter inte alls lika mycket som jag har sett större vibratorer göra.
0
Det absolut bästa
Anna - 8. mar. 2019
Det här var den första bulletvibratorn jag köpte. Har i efterhand provat andra, för att se vilka spännande saker de kunde göra, men jag återkommer alltid (!) till denna. Härliga starka vibrationer och kraftfulla orgasmer. Den är liten och fantastisk.
0
Bra vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra vibrator för priset. Nöjd med mitt köp
Maskinöversatt från sinful.dk
Wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nu är förhållandet mellan pris och kvalitet rätt! Jag förväntade mig mycket av en skämtprodukt som skulle kännas billig. Men det visade sig helt annorlunda! Även om produkten är liten känns den fortfarande styv i handen. Materialet är trevligt och jag tycker att vibra är bra för storleken! Och produkten gör inte ens ett fruktansvärt ljud! Jag rekommenderar :)!
Maskinöversatt från sinful.fi
Fint
Anonymous - 2. dec. 2022
Ras
Maskinöversatt från sinful.fr

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful