bijoux indiscrets

Bijoux Indiscrets

Via direktimport från Barcelona, erbjuder vi dig en kollektion klassiska och sexiga produkter från Bijoux Indiscrets. Företaget skapar produkter för älskande par med förspel, dofter och smaker i fokus. Bijoux Indiscrets produkterna är perfekta som romantiska presenter eller överraskningar till den du älskar.

Bijoux Indiscrets ger dig och din partner intensa retande upplevelser med varandra. Produkterna är perfekta som en romantisk eller fräck gåva och kommer helt säkert ge dig och din partner oförglömliga stunder med varandra. Kombinationen av de erotiska och det sofistikerade har gett Bijoux Indiscrets stor internationellt anseende och har dessutom nämnts i de större modemagasiner över hela världen.

Alla produkter

Filter

19 Varo(r)

19 Varo(r)


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.