TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Bonbons Lucky Love Dice Tärningsspel

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

99,00 kr
Inkl. moms

Översikt

"Kyss varandra i nacken i bilen!" Det skulle kunna vara en av utmaningarna i Bonbons Lucky Love Tärningsspel. Spelet består av 3 tärningar. När du kastar tärningarna, får du en utmaning som talar om vad du ska göra (t.ex. slicka), var på kroppen du ska göra det (t.ex. örat) och var någonstans du ska göra det (t.ex. i duschen).

Tärningsspelet är ett roligt, erotiskt spel för par där man både kan utmana och njuta av varandra. Spelet är ett utmärkt sätt att krydda ert sexliv.

Tärningarna levereras blanka. Med de tillhörande klistermärkena kan du sedan designa dina egna tärningar, så att de matchar just dina behov och önskemål. Sen är det bara att lita på ödet och se vilka fräcka utmaningar som väntar.

Du får 3 set med 9 klistermärken i vardera. Ett set har bilder på saker, t.ex. en säng, ett badkar och en bil, som fungerar som platsmarkörer för era framtida äventyr. Nästa set har text som beskriver olika kroppsdelar, t.ex. mun, mage och fötter, och därmed visar var stimulering ska riktas in. De sista klistermärkena beskriver vad ni ska göra, t.ex. bita, slicka och suga, så att det inte råder någon tvekan. Vilken kombination får ni vid nästa kast?

Observera att spelet kan spelas på engelska, franska och spanska.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL