Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bonbons Lucky Love Dice Tärningsspel var 1

Bonbons Lucky Love Dice Tärningsspel

3 FÖR 249:-
99,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

"Kyss varandra i nacken i bilen!" Det skulle kunna vara en av utmaningarna i Bonbons Lucky Love Tärningsspel. Spelet består av 3 tärningar. När du kastar tärningarna, får du en utmaning som talar om vad du ska göra (t.ex. slicka), var på kroppen du ska göra det (t.ex. örat) och var någonstans du ska göra det (t.ex. i duschen).

Tärningsspelet är ett roligt, erotiskt spel för par där man både kan utmana och njuta av varandra. Spelet är ett utmärkt sätt att krydda ert sexliv.

Tärningarna levereras blanka. Med de tillhörande klistermärkena kan du sedan designa dina egna tärningar, så att de matchar just dina behov och önskemål. Sen är det bara att lita på ödet och se vilka fräcka utmaningar som väntar.

Du får 3 set med 9 klistermärken i vardera. Ett set har bilder på saker, t.ex. en säng, ett badkar och en bil, som fungerar som platsmarkörer för era framtida äventyr. Nästa set har text som beskriver olika kroppsdelar, t.ex. mun, mage och fötter, och därmed visar var stimulering ska riktas in. De sista klistermärkena beskriver vad ni ska göra, t.ex. bita, slicka och suga, så att det inte råder någon tvekan. Vilken kombination får ni vid nästa kast?

Observera att spelet kan spelas på engelska, franska och spanska.

VarumärkeBijoux Indiscrets
UndervarumärkeBonbons
Vikt (g)56
IncludedFörvaringspåse, Sticker
FärgSvart
MålgruppKvinna och man, Kvinna och kvinna, Man och man
SpråkKinesiska, Engelska, Franska, Tyska, Spanska, Italienska, Ryska, Nederländska, Portugisiska, Arabiska
SKU10030
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Spännande!
Viktor - 8. oct. 2021
Det blev ett roligt förspel. Vi använde inte platstärning, då vi tyckte det var lättare att bara ligga kvar i sängen.
Tar förspelet till nästa nivå
Caroline - 4. feb. 2019
Grymt bra när man inte riktigt känner varandra eller vill ta förspelet till nästa steg
Färre restriktioner
8800 - 7. jul. 2019
Lite mer avancerad uppsättning tärningar - men ingen utmaning här! Coolt med hemmagjorda kompositioner :)
0
Lite för mjuk
Martin - 1. aug. 2015
Dessa "lucky" love dices är en bra idé, förknippat med mjuk erotik. Det finns några klistermärken (som ingår) som sätts på tärningarna, varefter de i kombination med varandra skapar en aktivitet att göra. Problemet är att de kombinerade aktiviteterna ofta är lite för tråkiga – de är helt enkelt för vanilj, för vår smak. Tror de kommer passa fint hos paret, som vill skapa något mer erotiskt och göra sitt sexliv lite mer spännande, om paret har svårt att få idéer till nya saker. Så om det här är du, köp det! :) Vi gjorde det genom att helt enkelt klistra in andra saker på tärningen, vilket plötsligt gjorde det hela mycket roligare :)
0
Lite meh, men bra för att få igång kinky idéer.
Olli - 8. may. 2014
Riktigt bra för de som börjar med att testa lite nya saker, men saknar det där lilla “extra” som kan föra ut en i gränslandet som kan vara lite spänt. De sexuella handlingarna är lite mjuka erotiskt sett, så de används bäst som förspel, eller för att ge en retande känsla om de används som en "sak som ska hända" på en dag, men inte mycket
0
Inga grundläggande sextips, mycket bättre!
Man88 - 31. jul. 2018
Jag brukade bli så uttråkad av de där tärningarna med samma absolut fantasilösa grejer skrivna på varje sida bara med olika formuleringar. Dessa är å andra sidan ganska olika! Du kan anpassa tärningarna efter eget tycke, med klistermärken. Till exempel vad du vill göra, vad du fokuserar på och hur ska du göra det. Och den är inte förstörd av priset. Få fler gnistor i ditt förhållande.
0
En aning för "mild
Anonymous - 13. mar. 2024
"Dessa "lyckliga" kärlekstärningar är en trevlig idé, men det finns en mjuk erotik förknippad med dem. Det finns några klistermärken (ingår) som placeras på kuberna, där de sedan kombineras med varandra för att skapa en aktivitet att göra. Problemet med dem är att de ofta är lite för tråkiga - de är faktiskt lite för milda för vår smak. Jag tror att de skulle vara bra för paret som vill skapa något mer erotiskt och göra sitt sexliv lite mer spännande, om de har svårt att komma på nya idéer. Så om detta är du: kör på det :) Det slutade med att vi klistrade andra saker på kuberna, vilket gjorde det hela mycket roligare :) "
Maskinöversatt från sinful.no
Lite mesigt, men bra för att starta kinky idéer
Anonymous - 13. mar. 2024
"Mycket bra för dem som börjar med att prova något nytt, men det saknar den sista touchen som kan ta dig in i gränssituationer som kan vara lite mer spännande. Den sexuella handlingen är lite mjuk i erotiska termer, så den används bäst som en uppvärmning, eller för att ge dig en stickande känsla, om den används som en 'sak som kommer att hända en dag' - men inte mycket."
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful