Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Tenta-Dick Tentakel Silikondildo 29cm var 1

Creature Cocks Tenta-Dick Tentakel Silikondildo 29cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

I havets djup, där mysterier finns i överflöd och färger dansar i det skimrande ljuset, väntar ett möte med Creature Cocks Tenta-Dick Silikondildo.

Förbered dig på att bli hänförd av den färgstarka designen, en fascinerande blandning av rött, gult och blått, som påminner om de livfulla nyanserna i korallrev. Med en rad lockande sugproppar längs ena sidan och ett repigt, räfflat skaft längs den 27 cm införbara längden är varje centimeter av denna tentakel ett bevis på dess mystiska lockelse.

Efter dina vatteneskapader tvättar du helt enkelt dildon med varmt vatten och tvål, eller med rengöringsmedel för sexleksaker.

När du utforskar havets djup, omgiven av korallernas och det marina livets livfulla färger, stöter du på en syn som både fascinerar och skrämmer dig - en lång, färgglad tentakel som böljar graciöst i vattnet. Fascinerad av dess skönhet följer du dess rörelser, din nyfikenhet väger tyngre än eventuella farhågor.

Med varje drag genom vattnet kommer du närmare tentakeln, vars livfulla färger virvlar runt i en hypnotisk dans. Plötsligt kastar sig tentakeln mot dig och omsluter din kropp med ett fast men ändå mjukt grepp. Du försöker göra motstånd, men varelsens styrka är obestridlig och den håller dig i sitt grepp medan den utforskar varje centimeter av din kropp.

När tentakeln glider in under din baddräkt drar du efter andan av förvåning och känner en våg av njutning, olik något du någonsin upplevt. Känslan av dess beröring, som är täckt av ett mystiskt slem, ger dig rysningar längs ryggraden när den gräver sig djupare, sonderar och pulserar i takt med havets strömmar.

Till en början känner man rädsla, men snart övergår den i en överväldigande känsla av eufori. Förlorad i omfamningen av denna gåtfulla varelse överger du dig själv till njutningen av dess beröring och ger dig hän åt djupets extas. Med varje smekning, varje tantalizing stroke, befinner du dig sjunka djupare in i en värld av lycka.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful