Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Crystal Clear Special Plug Anal Trainer var 1

Översikt

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer är en genomskinlig analplugg för både nybörjare och erfarna inom analstimulation.

Om det är första gångne du provar analstimulation kan du börja med bara att använda tippen av denna Crystal Clear Special Plug för att vänja dig vid känslan. Om du däremot är erfaren kan du använda den mittersta delen och delen längst nere på pluggen.

Crystal Clear Special Plug är tillverkad av ett fast jelly material och är konformad med tre 'steg'. Första och minsta steg har en diameter på mellan 1,5 cm och 2,8 cm. Mellersta steget är mellan 2,5 cm och 4 cm, medan nedersta och största steget är mellan 3,4 cm och 4,5 cm. 

Glidmedel kommer att göra din Crystal Clear Special Plug lättare och mer behaglig att föra upp och därför rekommenderar vi att du använder Aquaglide Anal eller ett annat vattenbaserat glidmedel för analt bruk, tillsammans med den.

Special Plug har en inbyggd fot som gör den lättare att kontrollera och som gör att den inte kommer för långt upp inuti användaren. Kom ihåg att rengöra din Special Plug grundligt efter användning så att du har en bra hygien. Rengör den med varmt vatten och använd evt en Sexleksaks Rengöring för ett ännu bättre resultat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Spela på flera nivåer.
Anonymous - 7. sep. 2018
Jag är ny på analsex och leksaker själv och det här är min allra första butplug. Det är fantastiskt eftersom du kan bestämma vilken nivå du vill ta. Du kan dela upp kontakten i 3 nivåer när den blir bredare och bredare, så det är lätt att ta reda på var din gräns är. Det är bra för förspel före sex. Mycket nöjd!
Maskinöversatt från sinful.dk
Produkten är tyst, värdinnan är det inte!
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter nybörjarens lilla stift var jag lite osäker på vilken typ av stift jag skulle prova härnäst. Eftersom jag är en snåljåp tänkte jag att den här skulle kombinera ett par av de kommande storlekarna. Det stämmer verkligen. Så det blir lite övning framöver. Efter ett par användningar missade jag att skaftet skulle fungera som en sugkopp. Den kommer att bli bra.
Maskinöversatt från sinful.fi
Mycket nöjd
Anonymous - 7. apr. 2018
"Jag har aldrig haft analsex, men jag är nyfiken på det. Samtidigt är jag så rädd för att det ska göra ont. Jag tänkte att det kunde vara en bra idé att bara prova på egen hand innan jag går ett steg längre. Mycket trevlig storlek och bra glid med smörjmedel.
Maskinöversatt från sinful.no

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful