Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray var 1

Översikt

Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray är en bedövande spray som är lämplig för deep throat oralsex. Sprayen är milt bedövande så att det känns lättare och mer behagligt att deep throata.

Sprayen är dryg i i användning och finns i två olika varianter: Sweet Strawberry, som smakar jordgubbar och Magic Mint med smak av pepparmynta.

Så här använder du Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray: Skaka sprayen före användning och spruta sedan ett enkelt sprut längst bak i munnen. Du kan använda Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray upp till 4 gånger om dagen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Riktigt bra
Dalja - 25. jan. 2019
En produkt som man bara måste ha! Jag har alltid kunnat deep throata utan hjälpmedel, men kände att jag ville prova den här produkten för att eventuellt underlätta lite. De gjorde den verkligen, det gick såå mkt smidigare nu! Jag är riktigt nöjd :)
Kanon!!
Jonathan fredèn - 22. dec. 2017
Provade sprejen med min kille för ett tag sedan funkade super bra! Båda är nöjda ;)
Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray
Stefan Dahlin - 30. nov. 2017
Har använt den på min partner och jag tycker att det ger ganska bra effekt mot hur det var förut. Men sen kör jag mycket hårt och djupt och ni som gör det vet att vad som går ner måste komma upp eller hur det nu var.:) Men jag har märkt en stor skillnad så därför måste jag ge det 5 * för Deep Throat är ju himmelriket vem vill inte komma dit.. :)
Wow!!
Sandra - 19. jun. 2017
Eftersom jag både har rejäla kräkreflexer som heter duga och kräkfobi så är det inte alltid så roligt vid orala lekar. Köpte sprayet mest på skoj och var skeptisk, men det fungerar mycket mycket bättre än förväntat. Ett spray och bara någon minut efter så känns det att det blir bedövat. Kan säga att det är inte bara jag som är lycklig över det ;)
Roligt och annorlunda
Anonymous - 8. oct. 2018
Jag var lite skeptisk när min man tyckte att vi skulle prova detta, men det är ju kul att prova något nytt... Vi provade med min, och det smakar alldeles utmärkt, faktiskt som tandkräm. Det fungerar mycket snabbt, å andra sidan försvinner effekten också snabbt igen ... Men utan tvekan gör det skillnad, jag kunde ta 4 gånger mer av min man än vanligt, vilket han var ganska upphetsad över ... Var dock tvungen att ta 3 puffar kontinuerligt under samma avsugning för att hålla effekten igång. Så allt som allt, en ok produkt som gav en rolig, stygg och annorlunda upplevelse.
Maskinöversatt från sinful.dk
Okej produkt.
Anonymous - 12. oct. 2018
Den med mint smakar väldigt illa men fungerar väldigt snabbt. Den är effektiv och fungerar från det ögonblick man sprayar den i halsen, men effekten avtar väldigt snabbt och man måste blåsa (i mer än ett avseende) flera gånger under samma akt. Allt som allt en okej produkt :-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Fungerar då
Anonymous - 13. mar. 2024
Smaken i sig är uthärdlig (om du gillar mint eftersom chokladmint smakar mer som mint) och jag håller med Simone om att det fungerar under en mycket kort tid men det fungerar. Jag erkänner att varken jag eller min pojkvän trodde att det skulle fungera men det gjorde det. Mycket bra
Maskinöversatt från sinful.dk

Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful