Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator med Sugpropp var 1

Översikt

iVibe Rabbit Vibrator fra Doc Johnson är till dig, som önskar kraftig och fjärrstyrd stimulation både invändigt och utvändigt.

iVibe har en realistiskt formad penis huvud för extra stimulation. Huvudet på iVibe roterar och masserar din skede med hjälp av de inbyggda pärlorna, sammtidigt som kaninöronen i den flexibla rabbit vibratorn skämmer bort din klitoris. Skaftet och kaninöronen är synkroniserade, så de arbetar i samma takt.

Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator är utrustad med en sugpropp i botten, så du kan sätta fast den på hårda, jämna utor, för att skapa en handfri lek. Det är ytterlligare lätt att styra iVibe - Doc Johnson har nämligt utrustat denna kraftfulla rabbit vibrator med en simpel fjärrstyrning, där du trycker knapparna upp eller ner, allt efter om du önskar mer eller mindre intens stimulation.

Vi rekomenderar att du använder en bra, vattenbaserad glidmedel tillsammans med Doc Johnson i Vibe Rabbit Vibrator med Sugpropp. Glidmedlet gör så att vibratorn blir mer behaglig att föra upp och den ger dessutom mer mjukhet och glidande upplevelse.

Obs! iVibe Rabbit Vibrator använder 4 st. AA-batterier, som sälgs separat.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator med Sugpropp

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful