Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Doc Johnson Mood Pleaser Onani Sleeve var 1

Doc Johnson Mood Pleaser Onani Sleeve

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Mood Pleasure från Doc Johnsin är en härlig onani sleeve till män som gärna vill ha en extra mjuk och upphetsande stimulering. Mood Pleasure är tillverkad av Doc Johnsons härliga Lifelike UR3 material som försäkrar dig en realistisk känsla.

Mood Pleasure är en smalare och tajtare utgåva av Mood Exciter som också fås här i butiken och den har en mjuk och len insida som ger en liknande känsla som vid analsex. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Mood Pleasure så du får den bästa upplevelsen med sleeven.

Så här använder du Mood Pleasure Onani Sleeve: För ner sleeven över din penis och rör handen som vid ett vanligt handjob. Den mjuka och lena insidan stimulerar dig i takt med dina rörelser.

Efter användning bör du rengöra din Mood Pleasure med varmt vatten och ev. ett rengöringsmedel till sexleksaker. För att undgå att sleeven blir klibbig så kan du pudra den med Fleshlight Pulver.

Mått: Modd Pleasure är 11,6 cm lång och är max. 4,7 cm bred utvändigt. Invändigt är sleeven 0,7 - 1,1 cm i diameter , men den kan sträckas till ca. 3 cm.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful