Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
F-Machine Gigolo Rosa Sexmaskin var 1

Översikt

Unna din kropp och själ det där lilla extra med den underbara sexmaskinen Gigolo från F-machine. Gigolo kommer i en vackert rosa nyans och erbjuder ett brett utbud av olika höjder och vinklar, och du kan själv ställa in hur djupt du vill att den ska röra sig.

Njut av explosiv stimulering och ett mjukt mekaniskt pumpande som inte riskerar att tappa rytmen eller uthålligheten. Gigolo är en flexibel älskare som böjer och sträcker sig för att hitta precis rätt vinkel för att stimulera dig på bästa sätt och du kan testa dig fram mellan flera olika ställningar.

Gigolo rör sig dessutom i olika hastigheter. Använd fjärrkontrollen och låt din nya älskare gå från sensuella drag till hårda snabba stötar.

Applicera vattenbaserat glidmedel på den medföljande dildon för att göra upplevelsen så skön som möjligt. Om du vill prova en dildo i en annan storlek ska du leta efter en modell som är kompatibel med Vac-U-Lock-systemet.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

F-Machine Gigolo Rosa Sexmaskin

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful