Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

F-Machine

Förvandla dina vildaste fantasier och sexscener från filmer till verklighet med en professionell F-Machine. Passar lika bra till fräcka solostunder utan sällskap, som till alla former av bondage och SM-lekar tillsammans med en partner.

F Machine - de ultimata sexmaskinerna

Förverkliga dina vildaste fantasier med F-Machine

Det populära märket F-Machine är känt för att tillverka sexmaskiner av absolut högsta kvalitet. Med dem får du maskiner som verkligen kan ge dig njutning i världsklass, oavsett vad det innebär för dig. Har du alltid drömt om att domineras till en sån grad att du inte kan styra något som helst själv? Eller har du lust att ta din sololek till aldrig förr skådade nivåer? Oavsett vad kan F-Machine hjälpa dig göra slag i saken. Det finns nästan ingenting de inte klarar av, så det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan använda de här farligt fräcka maskinerna till.

Tack vare möjligheten att justera allt från hastigheten till stötarnas vinkel och djup, får du massor av möjligheter till lek. Du kan även anpassa maskinens egenskaper, så att du får precis den njutning som du vill ha. Sexmaskinerna kan styras via en inkluderad trådlös fjärrkontroll, så du kan med fördel lägga kontrollen över din penetrering i händerna på din partner eller dom.

En F Machine blir aldrig trött

Vem drömmer inte om en älskare som bara kan hålla på och på och på, precis så länge som man har lust? En som gör det möjlighet att få den ena orgasmen efter den andra, tills man inte orkar mer! Med en livs levande partner är det inte alltid samlaget fortsätter riktigt så länge som man kunde önska. Det kan handla om att sjukdomar gör utdragna sessioner omöjliga, ni kanske har olika start sexlust, eller så är det svårt att hitta tiden till intim samvaro i den stökiga vardagen. I samtliga fall kan sexleksaker ge skön avlastning.

Hos F Machine hittar du ge klassiska dildomaskinerna, men också fräcka “mjölkmaskiner” eller blowjob machine. De kan användas av dig som man, när du känner för att ge dig själv en handsfree onaniupplevelse som påminner om ett fantastiskt blowjob. Det finns också massor av läckra tillbehör till F Machine maskinerna, som kan bidra till att din upplevelse blir ännu bättre. Dildomaskinerna kan användas ihop med alla typer av dildos som har Vac-U-Lock system. Sådana hittar du t.ex. hos Doc Johnson, där du kan få en storlek som passar just din föredrag form av stimulering.

Använd maskiner till gemensam lek

Det finns ingenting som hindrar att du använder en F-Machine tillsammans med din partner. Tvärtom! Maskinernas användning får nämligen en helt ny dimension när du leker ihop med din partner. Tack vare den trådlösa fjärrkontrollen som följer med de flesta F-Machines, kan ni få glädje av maskinen båda två - även om ni inte kan använda den samtidigt. En av er kan ju stimuleras av själva maskinen och få njutning av det, medan den andre får sin njutning genom att styra det hela via fjärrkontrollen.

Hitta din favoritmodell i vårt F-Machine utbud, lägg den i varukorgen och genomför sedan köpet. Nu ska du bara vänta ett par dagar, och dem kan du gärna tillbringa med att förbereda dig på massor av fräcka upplevelser. Tycker du korgen ser lite tom ut kan du alltid slänga ner lite kondomer och glidmedel också, det kan man aldrig få för mycket av, eller varför inte ett set sexiga underkläder? Du hittar allt detta och mer därtill i våra många kategorier med fräcka sexleksaker till både honom, henne och par.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful