Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Double Hollow Strap-on var 1

Översikt

Fetish Fantasy Double Penetrator är en ihålig dubbel strap-on som kan ge vaginal och anal stimulering samtidigt. Då den är ihålig kan den användas av både kvinnor och män.

Den elastiska nylon selen gör Fetish fantasy Double Hollow Strap-on enkel att ta på och selen passar de flesta. Selen tas enklast på som om det vore ett par byxor. Är du man och önskar att använda Fetish fantasy Double Hollow Strap-on kan du föra in din penis i hålet och därmed ge både större och hårdare stimulans.

Denna strap-on är 15 cm lång och 4,5 cm i diameter utvändigt; invändigt är den 11 cm lång och 4 cm i diameter. Gratis ögonbindel medföljer. 100 % latex och ftalatfri.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
stor upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Min man köpte en dubbeldildo med sele och vi hade kul med den för första gången i helgen. Jag älskade det så mycket. Jag var på alla fyra med min röv vänd mot honom och han var bakom sängen. Han hade satt ögonbindel på mig och jag hade inte sett det förut. Det var fantastiskt att bli tagen på båda ställena samtidigt. Jag njöt verkligen av det! Jag kan bara rekommendera det starkt om du är på båda platserna samtidigt.
Maskinöversatt från sinful.dk

Fetish Fantasy Double Hollow Strap-on

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful