Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Glide Dildo Stång var 1

Översikt

Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder är det perfekta hjälpmedlet för dig som gärna vill ha mycket mer frihet när du leker med din dildo. Stången fungerar som en förlängd arm som dildon spänns fast på och med den öppnar det sig en ny värld av möjligheter för dildolek. Man frestas att kalla Fetish Fantasy Glide för en sexmaskin där du själv är motorn!

Använd Fetish Fantasy Glide Dildo Stång i missionärsställningen, doggy style, stående, liggande, knästående eller bakifrån - antingen själv eller tillsammans med en partner. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för hur du kan använda den!

Fetish Fantasy Glides inbyggda fjäder fungerar efter samma princip som en kängurustylta som fjädrar när den pressas mot golvet, väggen eller liknande. Den änden av dildo-stången som används för fjädring har monterats med ett stopp i gummi som ser till att de ytor den pressar mot inte skadas. Den andra änden av Fetish Fantasy Glide slutar i två handtag som gör stången lätt att använda. Det finns både ett EZ-Grip handtag som går i ett med stången och ett påmonterat handtag på sidan av stången.

Tillsammans med Fetish Fantasy Glide får du både en ögonbindel och två olika dildos som du kan byta mellan. Båda dildos är 100 % ftalatfria och skruvas fast på dildo-stången före användning. Den tunna och lite kon-formade dildon passar bra för analsex, medan den lena dildon passar för både vaginalt och analt sex.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fetish Fantasy Glide Dildo Stång

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful