Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Mega Uppblåsbar Ass Blaster 32 cm var 1

Fetish Fantasy Mega Uppblåsbar Ass Blaster 32 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Kan det aldrig bli för extremt?

Med den uppblåsbara dildon Mega Ass Blaster har Fetish Fantasy velat ta fram en ännu större och vildare analleksak.

För upp den välutrustade vinyldildon därbak och justera själv hur mycket den ska utvidgas genom att trycka på gummibollen.

Du kan också överlåta kontrollen till din partner och låta Ass Blaster ingå som en kittlande del av en dominanslek.

Med en längd på 32 cm och en diameter på 7-8 cm i ouppblåst tillstånd handlar det om en ytterst potent leksak som primärt vänder sig till den erfarne analentusiasten som inte kan få nog med fyllighet.

Ass Blaster kan blåsas upp till nästan dubbel storlek. Quick release-ventil försäkrar dig om att du snabbt kan tömma dildon på luft när du är tillfredsställd.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kunde vara mer rigid
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag beställde den här produkten till min flickvän som bor på en annan plats, eftersom hon vill öppna sin anus ordentligt med en stor pumpbar dildo. Så detta var hennes val och hennes önskan, som jag uppfyllde. Tyvärr är det fortfarande svårt att ge en omfattande recension, eftersom dildon är ett så löst material att du måste öppna anus mycket mer med ett annat instrument för att få in det. Hittills har hon använt en stor anusstift, och hon gör redan ganska bra framsteg med att öppna den. Men inte ens att rulla dildon på längden hjälper ännu, eftersom materialet är så löst. Jag vet inte om jag kommer att kunna få in den när, han ser verkligen fram emot det så att han kan känna det pumpas upp inuti honom. Jag tror att hon som stor kvinna inte kommer att kunna få in den själv, utan kommer att behöva hjälp av någon annan. Upphetsande som en produkt, men eftersom jag inte har haft en chans att prova den ordentligt, det är därför jag bara ger den så många stjärnor.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful