TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls var 1

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls är ett set stilfulla lustkulor som kan användas för både heta lekar och bäckenbottenträning.

De två metallkulor är inte speciellt stora (diameter på 2 cm) och det kräver därför en någorlunda stark bäckenbotten att hålla dem uppe. En tumregel är att ju mindre och ju tyngre knipkulor är, ju svårare är de att hålla uppe.

Det är ett set otroligt snygga kulor med en spegelblank yta i guldfärg.

Experimentera med kulorna tillsammans med din partner. När du för upp de to kulorna kommer du att kunna känna hur de jobbar invändigt vilket kan vara mycket stimulerande.

Som vi har nämnt ovanför är kulorna också mycket lämpliga för träning av din bäckenbotten. Börja med att ligga ned med kulorna upp och knip kring kulorna. När du blir tillräckligt stark kommer du kanske att kunna gå runt med dem.

Obs! Du ska inte vara rädd att kulorrna försvinner upp i dig eller inte kan komma ut. Du kommer lätt att kunna få tag på dem med fingrarna och du kan också pressa ut kulorna när du vill.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
perfekt
Fruns betyg va helt otroligt. Lätt att använda och lagom vikt för att ge lagom med motstånd. Peter - 23. dec. 2019
Ben-Wa träningsbollar
Kulorna är förvånansvärt små och av mycket hög kvalitet. De känns tunga i handen, men det gör dem inte komplicerade att hantera när man tränar. Jag har märkt at... Läs mer
Kvinna 40 - 30. aug. 2020
Härliga Ben-Wa Geisha-bollar
Jag är väldigt van vid att öva med dessa Ben-Wa-bollar, och jag gillar dem. Dessa Ben-Wa bollar är bra för att träna bäckenbottenmusklerna och jag känner mig ga... Läs mer
PerfectEnjoy - 3. jan. 2020
Härliga Ben-Wa bollar
Dessa Ben-Wa träningsbollar är bra för bäckenbotten. De hjälpte mig att träna mina muskler och jag kände mig väldigt stimulerad och nöjd.Aksena - 3. jan. 2020

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful